Skip to main content

Εκδόσεις

Εκδόσεις

Συνδυαστική Προσφορά βοηθημάτων για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση j001-b002

slice1
slice1vivlio-kriseis-diefthinton_396480243odigos-defterovathmias-book_1112551076
Το απόλυτο ΣΕΤ βιβλίων για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. ...Περισσότερα
Αρχική τιμή: 98,00 € Η τιμή μας: 78,40 € ανά τεμάχιο
Χωρίς βαθμολογία


  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά

Το απόλυτο ΣΕΤ βιβλίων για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Κρίσεις Διευθυντών - Οδηγός Επιτυχίας

Το βιβλίο του ΕΠΑΦΟΥ, «Κρίσεις Διευθυντών - Οδηγός Επιτυχίας» περιέχει 214 θέματα της καθημερινής σχολικής ζωής και την αναλυτική προσέγγιση στο πως πρέπει να αντιμετωπίζονται από τη διοίκηση του σχολείου. Με πρακτική ανάλυση πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μελετήσαμε τα σχετικά βιβλία και τις ιστοσελίδες, αξιοποιήσαμε τις νομοθετικές γνώσεις των συμβούλων μας, αποταθήκαμε σε δεκάδες αναγνωρισμένους διευθυντές σχολείων και προσθέσαμε μεγάλη δόση εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε θέματα διοίκησης σχολείου.

Ως νέος διευθυντής θα βρείτε πρακτικές λύσεις και πιθανώς μια άλλη προσέγγιση σε θέματα που αντιμετωπίσατε ή θα αντιμετωπίσετε στο μέλλον.

Φυσικά το βιβλίο αυτό θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο σε οποιονδήποτε εργάζεται ή πρόκειται να εργαστεί στη Δημόσια Εκπαίδευση.

(Αναλυτική περιγραφή και δείγμα βιβλίου)


Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός

Το βιβλίο του ΕΠΑΦΟΥ, «Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός» αποτελεί το «Ευαγγέλιο» της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο συμπυκνώνει στο μέγιστο βαθμό τη γνώση, την πληροφορία και τη νομοθεσία, και απαντά σε κάθε ερώτηση δίνοντας τις πιο τεκμηριωμένες απαντήσεις. 

Σε αυτό το βιβλίο έχει υιοθετηθεί ένας καινούριος τρόπος γραφής που πλέον βασίζεται σε πίνακες ανά άρθρο και θέμα, ώστε να είναι πιο εύκολη η εύρεση των θεμάτων.

(Αναλυτική περιγραφή και δείγμα βιβλίου)

Σύνδεσμος κατασκευαστή : https://www.epafos.gr
Δευτεροβάθμια
Ελληνικά
Σεπτέμβριος 2023
Βάρος: 1 kg
Κατασκευαστής: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ
Μοιραστείτε το!