Συνδυαστική Προσφορά βοηθημάτων για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Συνδυαστική Προσφορά βοηθημάτων για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Δύο μοναδικά βοηθήματα για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση j001-b002

Το απόλυτο ΣΕΤ βιβλίων για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. ...Read more
Common price: 98,00 € Our price: 78,40 € each
No vote


  • Description
  • Specifications

Το απόλυτο ΣΕΤ βιβλίων για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Κρίσεις Διευθυντών - Οδηγός Επιτυχίας

Το βιβλίο του ΕΠΑΦΟΥ, «Κρίσεις Διευθυντών - Οδηγός Επιτυχίας» περιέχει 214 θέματα της καθημερινής σχολικής ζωής και την αναλυτική προσέγγιση στο πως πρέπει να αντιμετωπίζονται από τη διοίκηση του σχολείου. Με πρακτική ανάλυση πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μελετήσαμε τα σχετικά βιβλία και τις ιστοσελίδες, αξιοποιήσαμε τις νομοθετικές γνώσεις των συμβούλων μας, αποταθήκαμε σε δεκάδες αναγνωρισμένους διευθυντές σχολείων και προσθέσαμε μεγάλη δόση εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε θέματα διοίκησης σχολείου.

Ως νέος διευθυντής θα βρείτε πρακτικές λύσεις και πιθανώς μια άλλη προσέγγιση σε θέματα που αντιμετωπίσατε ή θα αντιμετωπίσετε στο μέλλον.

Φυσικά το βιβλίο αυτό θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο σε οποιονδήποτε εργάζεται ή πρόκειται να εργαστεί στη Δημόσια Εκπαίδευση.

(Αναλυτική περιγραφή και δείγμα βιβλίου)


Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός

Το βιβλίο του ΕΠΑΦΟΥ, «Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός» αποτελεί το «Ευαγγέλιο» της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο συμπυκνώνει στο μέγιστο βαθμό τη γνώση, την πληροφορία και τη νομοθεσία, και απαντά σε κάθε ερώτηση δίνοντας τις πιο τεκμηριωμένες απαντήσεις. 

Σε αυτό το βιβλίο έχει υιοθετηθεί ένας καινούριος τρόπος γραφής που πλέον βασίζεται σε πίνακες ανά άρθρο και θέμα, ώστε να είναι πιο εύκολη η εύρεση των θεμάτων.

(Αναλυτική περιγραφή και δείγμα βιβλίου)

Δευτεροβάθμια
Weight: 1 kg
Brand: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ
  • eShop
  • Εκδόσεις
  • Δύο μοναδικά βοηθήματα για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση
Μοιραστείτε το!