Skip to main content

Εκδόσεις

Εκδόσεις

Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός 03003_82

odigos-defterovathmias-book
Για όλους τους τύπους σχολείων: Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια, ΕΠAΛ, Ειδικής Aγωγής, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Εκκλησιαστικά Σχολεία. Ένα ολοκαίνουριο και ολόφρεσκο βιβλίο μας, ο διάδοχος του Εγχειριδίου του Καλού Διευθυντή, που χρόνια αποζητούσε ο κόσμος των σχολείων και των εκπαιδευτικών. Με πολύ πλούσ ...Περισσότερα
49,00 € ανά τεμάχιο
3.57143 5 14 Product
Συνδυαστική Προσφορά Βιβλίων


  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά
Για όλους τους τύπους σχολείων:

Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια, ΕΠAΛ, Ειδικής Aγωγής, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Εκκλησιαστικά Σχολεία.

Ένα ολοκαίνουριο και ολόφρεσκο βιβλίο μας, ο διάδοχος του Εγχειριδίου του Καλού Διευθυντή, που χρόνια αποζητούσε ο κόσμος των σχολείων και των εκπαιδευτικών. Με πολύ πλούσιο υλικό και ιδιαίτερα συμπυκνωμένο για να μην κουράζει, που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ !

Είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι εδώ στον ΕΠΑΦΟ για το νέο μας αυτό βιβλίο, όπως ενθουσιασμένοι είναι η συγγραφική επιστημονική ομάδα και οι εκπαιδευτικοί που ελέγχουν το βιβλίο πριν κυκλοφορήσει.

Έχοντας υποστηρίξει με τα εγχειρίδιά μας τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εδώ και 20 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει κορυφαία έργα όπως η Ηλεκτρονική Νομοθεσία της Εκπαίδευσης και το Εγχειρίδιο του καλού Διευθυντή, είχαμε εδώ και καιρό στόχο, να ανεβούμε στο επόμενο επίπεδο.

Να δημιουργήσουμε το «Ευαγγέλιο» της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που να συμπυκνώνει στο μέγιστο βαθμό τη γνώση, την πληροφορία και τη νομοθεσία, να απαντά σε κάθε ερώτηση δίνοντας τις πιο τεκμηριωμένες απαντήσεις. Υιοθετήσαμε ένα καινούριο τρόπο γραφής και ένα νέο μορφότυπο στο βιβλίο, που πλέον βασίζεται σε πίνακες ανά άρθρο και θέμα, ώστε να είναι πιο εύκολη η εύρεση των θεμάτων.

Σύνδεσμος κατασκευαστή : https://www.epafos.gr
Δευτεροβάθμια
Ελληνικά
5η Έκδοση Α'/ Σεπτέμβριος 2023
Βάρος: 0.5 kg
Κατασκευαστής: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ
Μοιραστείτε το!