Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός

Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός

Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός 03003

Για όλους τους τύπους σχολείων: Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο, ΕΠAΛ, Ειδική Aγωγή, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Εκκλησιαστικά Σχολεία. Ένα ολοκαίνουριο και ολόφρεσκο βιβλίο μας, ο διάδοχος του Εγχειριδίου του Καλού Διευθυντή, που χρόνια αποζητούσε ο κόσμος των σχολείων και των εκπαιδευτικών. Με πολύ πλούσιο ...Περισσότερα
49,00 € ανά προϊόν
3.83333 5 18 Product


Προσθήκη στο καλάθι Στη λίστα επιθυμιών
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά
Για όλους τους τύπους σχολείων:

Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο, ΕΠAΛ, Ειδική Aγωγή, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Εκκλησιαστικά Σχολεία.

Ένα ολοκαίνουριο και ολόφρεσκο βιβλίο μας, ο διάδοχος του Εγχειριδίου του Καλού Διευθυντή, που χρόνια αποζητούσε ο κόσμος των σχολείων και των εκπαιδευτικών. Με πολύ πλούσιο υλικό και ιδιαίτερα συμπυκνωμένο για να μην κουράζει, που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ !

Είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι εδώ στον ΕΠΑΦΟ για το νέο μας αυτό βιβλίο, όπως ενθουσιασμένοι είναι η συγγραφική επιστημονική ομάδα και οι εκπαιδευτικοί που ελέγχουν το βιβλίο πριν κυκλοφορήσει.

Έχοντας υποστηρίξει με τα εγχειρίδιά μας τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εδώ και 20 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει κορυφαία έργα όπως η Ηλεκτρονική Νομοθεσία της Εκπαίδευσης και το Εγχειρίδιο του καλού Διευθυντή, είχαμε εδώ και καιρό στόχο, να ανεβούμε στο επόμενο επίπεδο.

Να δημιουργήσουμε το «Ευαγγέλιο» της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που να συμπυκνώνει στο μέγιστο βαθμό τη γνώση, την πληροφορία και τη νομοθεσία, να απαντά σε κάθε ερώτηση δίνοντας τις πιο τεκμηριωμένες απαντήσεις. Υιοθετήσαμε ένα καινούριο τρόπο γραφής και ένα νέο μορφότυπο στο βιβλίο, που πλέον βασίζεται σε πίνακες ανά άρθρο και θέμα, ώστε να είναι πιο εύκολη η εύρεση των θεμάτων.

Επισκευθείτε τον ιστότοπο : https://www.epafos.gr
Βάρος: 0.5 kg
Κατασκευαστής: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ

Μοιραστείτε το!


  • eShop
  • Εκδόσεις
  • Η Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Απόλυτος Οδηγός