Skip to main content

Πιστοποίηση ISO 45001

Πιστοποίηση ISO 45001

Η διασφαλίζει ότι παρέχει υγιές, κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό της λαμβάνοντας διαρκώς μέτρα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και τη διαρκή βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας και υγείας στις δραστηριότητες της με σκοπό την ελαχιστοποίηση ή την εξάλειψη των πιθανών κινδύνων.

Η Ασφάλεια και Υγεία του προσωπικού και των συνεργατών μας καθώς και τρίτων προσώπων είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού μας σε όλα τα επίπεδα δραστηριοτήτων. Η πρόληψη των ατυχημάτων και των ασθενειών προηγείται έναντι όλων.

Η διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται για:

  • τη διασφάλιση της Ασφάλειας και Υγείας.
  • τη διαχείριση κάθε πιθανής αλλαγής με γνώμονα την Ασφάλεια και Υγεία των εργαζομένων.
  • την πλήρη συμμόρφωση με τους Νόμους και τους Κανονισμούς στους χώρους εργασίας.
  • διάθεση των απαιτούμενων πόρων και υλικοτεχνικής υποδομής ώστε η Ασφάλεια, η Υγεία και η Ευημερία του προσωπικού, των συνεργατών μας, καθώς και τρίτων προσώπων να συμβαδίζει με τις υψηλότερες προδιαγραφές.
  • τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της σε γενικά και ειδικά θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία.
  • τη διερεύνηση όλων των συμβάντων ανεξαρτήτως συχνότητας και βαρύτητας.
  • τη συνεχή παρακολούθηση, τεκμηρίωση και αξιολόγηση της Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία και την ανασκόπηση της παρούσας Πολιτικής με στόχο τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας.

Για όλα τα παραπάνω η ΕΠΑΦΟΣ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και Υγείας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018, για όλες τις δραστηριότητές της και εφαρμόζεται από όλο ανεξαρτήτως το προσωπικό.

Εκ μέρους της Διοίκησης διατυπώνεται δέσμευση και προσήλωση στις παραπάνω αρχές της υγείας και ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον, περαιτέρω δε η ΕΠΑΦΟΣ δεσμεύεται πλήρως ως προς την τήρηση των οικείων νομοθετικών, συμβατικών και κανονιστικών απαιτήσεων.

Πιστοποίηση ISO 45001
Μοιραστείτε το!