Skip to main content

Πιστοποίηση ISO 14001

Πιστοποίηση ISO 14001

Η Εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΟΝ. Α.Ε., έχοντας πάντα ως στόχο τη χάραξη μίας Πορείας βιώσιμης ανάπτυξης, και αξιολογώντας ως ιδιαίτερης σημασίας την ορθολογιστική χρήση των φυσικών πόρων (με απώτερο σκοπό την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο Περιβάλλον), ανέπτυξε και εφαρμόζει σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001:2015.

Η Εταιρεία μας:

  • Εφαρμόζει πλήρως την Περιβαλλοντική Νομοθεσία και πληροί τους όρους της εκάστοτε έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων της αρμόδιας αρχής.
  • Εκπαιδεύει διαρκώς το προσωπικό της, καλώντας το παράλληλα να συμβάλλει το ίδιο δημιουργικά στη βελτίωση των πρακτικών και περιβαλλοντικών συνηθειών της Εταιρείας μας.
  • Επιλέγει αυστηρά τους προμηθευτές της αξιολογώντας πάντα θετικά την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αυτών.
  • Εφαρμόζει το σύστημα Περιβαλλοντικής διαχείρισης σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.
  • Βελτιώνει συνεχώς την Περιβαλλοντική της συμπεριφορά σε θέματα πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.

Όλη αυτή την προσπάθεια δε θα μπορούσαμε να την κάνουμε χωρίς τους ανθρώπους μας, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης, στηρίζουν και εφαρμόζουν το σύστημα Περιβαλλοντικής διαχείρισης μέσα από την καθημερινή τους εργασία.

Εκ μέρους της Διοίκησης διατυπώνεται ρητώς δέσμευση και προσήλωση στις παραπάνω αρχές, περαιτέρω δε η ΕΠΑΦΟΣ δεσμεύεται πλήρως ως προς την τήρηση των οικείων νομοθετικών, συμβατικών και κανονιστικών απαιτήσεων.

Η παρούσα πολιτική ανασκοπείται και ελέγχεται ως προς την συνεχιζόμενη καταλληλότητα της, κοινοποιείται δε σε όλα τα στελέχη της Εταιρείας μας.

Πιστοποίηση ISO 14001
Μοιραστείτε το!