Κορυφαία προβολικά και διαδραστικά συστήματα για κάθε χώρο

Κορυφαία προβολικά και διαδραστικά συστήματα για κάθε χώρο

Ο ΕΠΑΦΟΣ είναι premium partner της EPSON, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής βιντεοπροβολέων στον κόσμο.

Χάρη στην τεχνολογία 3LCD και την υψηλή φωτεινότητα που διαθέτουν όλοι οι βιντεοπροβολείς της EPSON, το περιεχόμενο προβάλλεται ακριβώς όπως το φαντάστηκε ο δημιουργός του, με φωτεινές και απόλυτα ευκρινείς λεπτομέρειες.

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές μας σίγουρα υπάρχει ένα μοντέλο που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Κομψά προβολικά συστήματα τα οποία συνδυάζουν στυλ και λειτουργικότητα. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν:

  • Υψηλή φωτεινότητα: Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό ενός projector. Μας δείχνει πόσο φωτεινή είναι η εικόνα που προβάλει ο videoprojector, ώστε να μην απαιτείται η συσκότιση στην αίθουσα προβολής. Μόνο η EPSON με την τεχνολογία 3LCD εγγυάται ότι η ονομαστική φωτεινότητα αποδίδεται όχι μόνο στην ασπρόμαυρη αλλά κυρίως στην έγχρωμη προβολή (Color Light Output).
  • Υψηλή Ανάλυση: Μας δείχνει πόσο «λεπτομερής» είναι η προβαλλόμενη εικόνα. Σας προτείνουμε κορυφαίες επιλογές με ανάλυση XGA 1024x768, WXGA 1280x800, WUXGA 1920x1200 και Full HD που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.
  • Αυτόματη διόρθωση keystone ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε τον βιντεοπροβολέα σε διάφορα σημεία, χωρίς να παραμορφώνεται η εικόνα.
  • Ενσωματωμένο ηχείο
  • Άφθονες θύρες σύνδεσης από VGA και HDMI μέχρι και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης 

Ultra Short Throw Βιντεοπροβολείς

Ειδικά για αίθουσα εκπαιδευτικού οργανισμού κορυφαία επιλογή είναι ο Ultra Short Throw projector (πολύ κοντινής προβολής). Δίνει την τέλεια εικόνα με απόσταση προβολής μόνο 27 εκατοστά ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της διάδρασης σε μια συσκευή.

Laser Βιντεοπρβολείς

Μια νέα τεχνολογία προβολής έχει έρθει στο προσκήνιο με τα προβολικά της EPSON να περνούν στην τεχνολογία Laser με την οποία μπορείτε να βλέπετε ψηφιακό περιεχόμενο για τουλάχιστον 10 χρόνια, με την ίδια σταθερή φωτεινότητα, χωρίς να ανησυχείτε για αντικαταστάσεις.

Από την τεράστια γκάμα προβολικών συστημάτων, ο ΕΠΑΦΟΣ σας προτείνει τα παρακάτω μοντέλα για κάθε χώρο και ανάγκη:
Epson EB-E10

Epson EB-E10

Οικονομικός βιντεοπροβολέας για κάθε ανάγκη
Epson EB-FH52

Epson EB-FH52

Ασύρματος Full HD Βιντεοπροβολέας
Epson EB-685W

Epson EB-685W

Βιντεοπροβολέας πολύ κοντινής προβολής για μηδενικές σκιάσεις
EPSON EF-100B

EPSON EF-100B

Φορητός Βιντεοπροβολέας Laser
Epson EB-685WI

Epson EB-685WI

Διαδραστικός Bιντεοπροβολέας
Epson EB-725WI

Epson EB-725WI

Διαδραστικός Βιντεοπροβολέας Laser
Κορυφαία προβολικά και διαδραστικά συστήματα για κάθε χώρο

Μοιραστείτε το!


  • Marketing
  • Κορυφαία προβολικά και διαδραστικά συστήματα για κάθε χώρο