Skip to main content

Νομοθεσία της Εκπαίδευσης

Το λογισμικό από τον ΕΠΑΦΟ που ξεκλειδώνει όλα τα μυστικά της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ζούμε στην εποχή των μεγάλων απαιτήσεων σε ό,τι αφορά στο έργο κάθε εκπαιδευτικού, δάσκαλου ή καθηγητή και στην εικόνα κάθε σχολείου. Η Ηλεκτρονική Νομοθεσία απαντάει άμεσα και εμπεριστατωμένα σε κάθε ζήτημα εκπαιδευτικής και διοικητικής νομοθεσίας. Σας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στη διεκπεραίωση του διοικητικού και εκπαιδευτικού σας έργου. Σας δίνει πολύτιμες συμβουλές για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς σας ως Εκπαιδευτικού και Δημοσίου Υπαλλήλου.

Η «Νομοθεσία της Εκπαίδευσης», σας απαλλάσσει από εκτεταμένες αναλύσεις κανόνων διοικητικού δικαίου και νομοθετικών ρυθμίσεων για τη λήψη αποφάσεων. Με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο, βρίσκετε αμέσως το θέμα που σας ενδιαφέρει, πλήρως τεκμηριωμένο σε περίληψη. Συγχρόνως, βλέπετε αναλυτικά το νομοθέτημα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό (Νόμοι, Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, Εγκύκλιοι κ.λπ).

Επιλέγοντας κάποιο νομοθέτημα, βλέπετε την πλήρη ανάπτυξή του μαζί με όλα τα αναγκαία συνοδευτικά κείμενα και τις αναφορές σε άλλα σχετικά νομοθετήματα. Η μετάβαση στις πληροφορίες είναι άμεση. Ένας πανίσχυρος μηχανισμός αναζήτησης σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε αμέσως ό,τι χρειάζεστε. Τέλος, επιλέγετε τι θα εκτυπώσετε: την περίληψη, μόνο το νομοθέτημα ή και όλα τα σχετικά άρθρα και εγκυκλίους.

Στην τιμή περιλαμβάνεται: 12μηνη δωρεάν υποστήριξη της εφαρμογής και των χρηστών μαζί με ενημέρωση με όλες τις νέες εκδόσεις του έργου.

 
Νομοθεσία της Εκπαίδευσης
Μοιραστείτε το!