Διευθυντής σε κρίση

Διευθυντής σε κρίση

Διευθυντής σε κρίση 03006

Πάνω από 150 περιπτώσεις μελέτης σε πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Διευθυντής στο σχολείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με πρακτική ανάλυση πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. ...Περισσότερα
39,00 € ανά προϊόν
3.71429 5 7 Product

Το εγχειρίδιο του καλού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Προσθήκη στο καλάθι Στη λίστα επιθυμιών
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά

Πάνω από 150 περιπτώσεις μελέτης σε πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Διευθυντής στο σχολείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με πρακτική ανάλυση πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μελετήσαμε τα σχετικά βιβλία και ιστοσελίδες, αξιοποιήσαμε τις νομοθετικές γνώσεις των συμβούλων μας, αποταθήκαμε σε  δεκάδες έμπειρους διευθυντές σχολείων και προσθέσαμε … μεγάλη δόση εμπειρίας σε θέματα διοίκησης σχολείου.

Αν είστε ήδη διευθυντής θα βρείτε πρακτικές λύσεις και πιθανώς μια άλλη αντιμετώπιση σε θέματα που αντιμετωπίσατε ή θα αντιμετωπίσετε στο μέλλον.

Αν ετοιμάζεστε να θέσετε υποψηφιότητα για θέση στελέχους της εκπαίδευσης θα βρείτε συμπυκνωμένα καίριες απαντήσεις στα ερωτήματα που μπορούν να σας τεθούν.

Φυσικά το βιβλίο αυτό θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο σε οποιονδήποτε εργάζεται ή πρόκειται να εργαστεί στη Δημόσια Εκπαίδευση. Αγγίζει πρακτικά θέματα της καθημερινότητας στο σχολείο, που συνήθως δεν γράφονται σε βιβλία και αξιοποιεί πρωτίστως αυτό που σίγουρα δεν διδάσκεται εύκολα: ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Επισκευθείτε τον ιστότοπο : https://www.epafos.gr
Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια
Βάρος: 1 kg
Κατασκευαστής: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ

Μοιραστείτε το!