Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Νομοθεσίας Νηπιαγωγείων

Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Νομοθεσίας Νηπιαγωγείων

1-2-3 κλικ: Νομοθεσία για το Νηπιαγωγείο 02003

Σας δημιουργεί πονοκέφαλο η διοίκηση του Νηπιαγωγείου σας; Έχουμε τη λύση. Το «1-2-3 κλικ» , τον Ηλεκτρονικό Σύμβουλό σας, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Νηπιαγωγείο. ...Read more
122,76 € each
2.5 5 6 Product


  • Description
  • Specifications

Σας δημιουργεί πονοκέφαλο η διοίκηση του Νηπιαγωγείου σας; Έχουμε τη λύση. Το «1-2-3 κλικ» , τον Ηλεκτρονικό Σύμβουλό σας, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Νηπιαγωγείο.

Όταν σας αναθέτουν τη διεύθυνση ενός νηπιαγωγείου θεωρούν δεδομένο πως θα έπρεπε να γνωρίζετε πολλά πράγματα που ποτέ κανείς δεν σας έμαθε. Το «1,2,3 κλικ» έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Νηπιαγωγείο και περιλαμβάνει οτιδήποτε χρειάζεστε για να επιτελέσετε το έργο της προϊσταμένης. Η εφαρμογή σας ενημερώνει για όλες τις εργασίες που πρέπει να κάνετε ως Προϊσταμένη κατά την έναρξη, κατά τη διάρκεια και κατά τη λήξη του σχολικού έτους, με τα σχετικά υποδείγματα για κάθε ενέργεια (ξεπερνούν τα 200). Εγγραφές, πίνακες, ολοήμερο, βεβαιώσεις, πράξεις, παραχωρήσεις χώρων, καταστροφή υλικών, καθαρίστριες, απολογισμοί κ.λπ. για σας θα είναι παιχνιδάκι. Οποιοδήποτε έγγραφο σας ζητηθεί, το έχετε έτοιμο μπροστά σας για να το εκτυπώσετε ή να το μεταφέρετε στο Word (με ένα κλικ) και να το συμπληρώσετε.
Παράλληλα στο «1,2,3 κλικ» θα βρείτε όλη τη Νομοθεσία που αφορά τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου κι εσάς προσωπικά ως Νηπιαγωγό και ως δημόσιο υπάλληλο. Για κάθε θέμα υπάρχει περίληψη αλλά και ολόκληρο το νομοθέτημα. Η δε πρόσβασή σας σ’ αυτή είναι γρήγορη κι απλή. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος κι ελάχιστος και η γνώση σας σε σχέση με τους υπολογιστές μικρή (είστε Νηπιαγωγοί κι όχι ειδικοί της Πληροφορικής). Το «1,2,3 κλικ» είναι απλούστατο στη χρήση του, δε θα χρειαστείτε ούτε πέντε λεπτά για να αρχίσετε να δουλεύετε με αυτό. Επιπλέον το οργανωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης του ΕΠΑΦΟΥ βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας λύσει κάθε απορία.

Το «1,2,3 κλικ» ενημερώνεται συνεχώς από την ομάδα των ειδικών συμβούλων του ΕΠΑΦΟΥ και το υλικό που περιέχει είναι πάντοτε σύμφωνο με τις τελευταίες διατάξεις της νομοθεσίας και των εγκυκλίων του Υπουργείου Παιδείας.

Μπορείτε να το λειτουργείτε εκτός από το σχολείο και από οπουδήποτε αλλού σας εξυπηρετεί, π.χ. από το σπίτι σας, καθώς διαθέτετε κωδικό πρόσβασης στο σύστημα από το WEB.

Brand URL : https://www.epafos.gr
Desktop
Windows
Weight: 1 kg
Brand: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ
Μοιραστείτε το!