Διαχείριση Μισθοδοσίας Φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών - EasyPay

Διαχείριση Μισθοδοσίας Φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών - EasyPay

EasyPay 020016

Το EasyPay αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκπαιδευτικούς οργανισμούς. ...Read more
365,80 € each
No vote


  • Description
  • Specifications

Το EasyPay αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Καλύπτει όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, είναι πλήρως παραμετρικό, απόλυτα εναρμονισμένο με τη νομοθεσία και εξασφαλίζει στη διοίκηση του εκπαιδευτηρίου διαχρονική και αξιόπιστη παρακολούθηση του προσωπικού και της μισθοδοσίας του.

Το EasyPay υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια ενός απλού διεκπεραιωτικού συστήματος μισθοδοσίας. Αποτελεί τον αλάνθαστο σύμβουλό σας και διαχειρίζεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο τα οικονομικά της επιχείρησής σας. Το EasyPay είναι πιστοποιημένο από το ΙΚΑ, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για την ηλεκτρονική έκδοση και παράδοση των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) και ενσωματώνει τη νέα κωδικοποίηση (ΚΑΔ) όπως αυτή ορίζεται στον οδηγό σύνθεσης (Ο.ΣΥ.Κ). Επιπλέον, καλύπτει επαρκώς τα θέματα που αφορούν τη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας για τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, καθώς η απογραφική διαδικασία θα ξεκινήσει στο προσεχές διάστημα.

Το πρόγραμμα μισθοδοσίας EasyPay με συνέχεια χρόνων και εγκυρότητα αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης μισθοδοσίας για εκπαιδευτήρια. Εκατοντάδες εκπαιδευτήρια αλλά και λογιστικά γραφεία απολαμβάνουν καθημερινά τα μοναδικά οφέλη που απορρέουν από την εφαρμογή του συστήματος μισθοδοσίας EasyPay: Ευκολία στη χρήση, Αμεσότητα, Αξιοπιστία, Ολοκληρωμένη διαχείριση.

Desktop
Windows
Weight: 1 kg
Brand: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ
Μοιραστείτε το!