Διαδραστικά Συστήματα

Διαδραστικά Συστήματα

EPSON EB-725wi prj-725wi_70

Διαδραστικός Βιντεοπροβολέας LaserΜετατρέψτε οποιαδήποτε επιφάνεια σε διαδραστική με καθηλωτική εμπειρία προβολής. Ο Epson EB - 725wi είναι ένας από τους πιο φωτεινούς προβολείς τεχνολογίας laser, χωρίς απαιτήσεις συντήρησης. ...Περισσότερα
2.095,60 € ανά τεμάχιο
3.2 5 5 Product
Επιλογές EB-725WI


  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά

Διαδραστικός Βιντεοπροβολέας Laser

Μετατρέψτε οποιαδήποτε επιφάνεια σε διαδραστική με καθηλωτική εμπειρία προβολής. Ο Epson EB - 725wi είναι ένας από τους πιο φωτεινούς προβολείς τεχνολογίας laser, χωρίς απαιτήσεις συντήρησης.

Η εμπειρία προβολής είναι πιο καθηλωτική, με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας που ενισχύουν την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Για την απόλυτη αλληλεπίδραση, η ασύρματη συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένου του αντικατοπτρισμού οθόνης μέσω Miracast, επιτρέπει σε όλους να κάνουν κοινή χρήση περιεχομένου από τα tablet, τα κινητά ή τους φορητούς υπολογιστές τους.

Διαδραστικότητα διπλών μαρκαδόρων

Οι δύο νέοι διαδραστικοί μαρκαδόροι της Epson ανταποκρίνονται ακόμη πιο άμεσα και είναι ευκολότεροι στη χρήση, με βελτιωμένη σχεδίαση. Η δυνατότητα διπλών μαρκαδόρων επιτρέπει την ταυτόχρονη, συνεργατική εκμάθηση.

Αξιοπιστία

Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας, έως 30.000 ωρών.

Εξοικονόμηση χρόνου

Απλά συνδέστε τον και ενεργοποιήστε τον! – η βαθμονόμηση (calibration) γίνεται αυτόματα.

Με την προσθήκη του ELPFT01 - FINGER TOUCH UNIT οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν σχόλια στο περιεχόμενο με την αφή, μαζί με προηγμένες επιλογές πίνακα.

Προσοχή! Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα εγκατάστασης.

Σύνδεσμος κατασκευαστή : http://www.epson.gr
3LCD
65-100 ίντσες
USB, VGA, HDMI

60 Μήνες ή 12.000 ώρες για τον βιντεοπροβολέα laser

2 x ακίδες μαρκαδόρου (Teflon), 4 x ακίδες μαρκαδόρου (τσόχα), Διαδραστικοί μαρκαδόροι, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Καλώδιο USB
Βάρος: 5.8 kg
Κατασκευαστής: EPSONEPSON
Μοιραστείτε το!