Οδηγός για την ορθή λειτουργία του Νηπιαγωγείου

Οδηγός για την ορθή λειτουργία του Νηπιαγωγείου

Το εγχειρίδιο της καλής προϊσταμένης νηπιαγωγείου 03007

Το «Εγχειρίδιο της καλής Προϊσταμένης» είναι ο κορυφαίος οδηγός για την ορθή λειτουργία του Νηπιαγωγείου. ...Read more
39,00 € each
No vote


  • Description
  • Specifications

Το «Εγχειρίδιο της καλής Προϊσταμένης» είναι ο κορυφαίος οδηγός για την ορθή λειτουργία του Νηπιαγωγείου.

Βασική ανάγκη κάθε Προϊσταμένης αλλά και κάθε Νηπιαγωγού, είναι η ύπαρξη ενός συνοπτικού οδηγού που να περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά θέματα της Νομοθεσίας που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία του Νηπιαγωγείου και να δίνει πρακτικές οδηγίες για την καλύτερη αντιμετώπιση των διαφόρων θεμάτων που αντιμετωπίζονται καθημερινά στο Νηπιαγωγείο. 

Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στα διοικητικά θέματα της δημόσιας εκπαίδευσης και ανταποκρινόμενοι στις δικές σας παροτρύνσεις, οδηγηθήκαμε στην απόφαση να δημιουργήσουμε «Το εγχειρίδιο της καλής Προϊσταμένης», ένα βιβλίο που θα γίνει το δεξί σας χέρι, ένα βιβλίο που θα έχει θέση πάνω στο γραφείο σας και όχι στη βιβλιοθήκη.

Το εγχειρίδιο της καλής Προϊσταμένης είναι χωρισμένο σε δύο μέρη.

  • Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει όλη τη Νομοθεσία τη σχετική με τη λειτουργία του νηπιαγωγείου και τον εκπαιδευτικό σαν εκπαιδευτικό και σαν δημόσιο υπάλληλο. Κάτω από κάθε περίληψη μνημονεύεται το σχετικό νομοθέτημα (Νόμος, Π.Δ. Υπ. Απόφαση, εγκύκλιος κλπ).
  • Το δεύτερο μέρος, ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ, περιλαμβάνει κωδικοποιημένες όλες τις ενέργειες της Προϊσταμένης (έναρξη έτους, διάρκεια έτους, λήξη έτους, σχολική επιτροπή, κλπ). Για κάθε θέμα (αναφορά ανάληψης υπηρεσίας, χορήγηση βεβαιώσεων, άρση της τηλεφωνικής φραγής, άδεια ελεύθερης εισόδου στα μουσεία, παραχώρηση σχολικών χώρων, καταστροφή υλικού, αποδοχή δωρεάς, παρακράτηση φόρου, κρατήσεις ΜΤΠΥ κλπ, κλπ) θα βρείτε τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε και ταυτόχρονα το σχετικό υπόδειγμα είναι έτοιμο για εκτύπωση.

Στον οδηγό συμπεριλαμβάνονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ως Προϊσταμένη για τα καινούρια δεδομένα του Νόμου 3852/10 (Καλλικράτης) και της Υπ. Απόφασης 8440/24-2-2011 για τη λειτουργία των νέων σχολικών επιτροπών, το νέο θεσμό «Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας» και τα χρήματα που θα διαχειρίζεστε για το Νηπιαγωγείο σας.

Brand URL : https://www.epafos.gr
Πρωτοβάθμια
Weight: 0.5 kg
Brand: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ
  • eShop
  • Εκδόσεις
  • Το εγχειρίδιο της καλής προϊσταμένης νηπιαγωγείου
Μοιραστείτε το!