Επιδότηση 90% για την ψηφιακή αναβάθμιση του εκπαιδευτηρίου σας

Σκοπός του προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις μπορούν να ενισχυθούν προκειμένου να

  • εκσυγχρονίσουν τη λειτουργία τους
  • αναβαθμίσουν τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας με το κοινό τους
  • καθιερώσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με πελάτες και συνεργάτες

Για τον σκοπό αυτό, το πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» θα παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση νέων ψηφιακών εργαλείων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (με προσωπικό λιγότερο από 250 εργαζόμενους ή έσοδα λιγότερα από €50 εκ./έτος), απ' όλο το φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, με μέγιστο μεταβλητό ποσό επιδότησης ανάλογα με τον αριθμό του προσωπικού που απασχολεί κάθε επιχείρηση.

Οι αιτήσεις για επιδότηση κατατίθενται ηλεκτρονικά και το ύψος του επιδοτούμενου ποσού αρχίζει από τα 1.000 € και μπορεί να φτάσει μέχρι τις 20.000 €.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την υλοποίηση της Δράσης κάθε εκπαιδευτήριο απαιτείται να εκταμιεύσει άμεσα μόνο το ποσό της ιδίας συμμετοχής (και το ποσό του ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο σύνολο της δαπάνης) δηλαδή το 10%, ενώ το ποσό της επιδότησης εξοφλείται απευθείας στον ΕΠΑΦΟ από τη Δράση.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από 22 Ιουνίου και πρέπει να βιαστείτε!

Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να οργανώσουμε την υποβολή της αίτησής σας.


Συμπληρώστε τον εκπαιδευτικό σας οργανισμό
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας
Συμπληρώστε ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας
Συμπληρώστε το email σας

Αρχείο ενημέρωσης

Μοιραστείτε το!


  • Νέα
  • Επιδότηση 90% για την ψηφιακή αναβάθμιση του εκπαιδευτηρίου σας