Ο ΕΠΑΦΟΣ υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα παραγωγής ηλεκτρονικού και έντυπου παιδαγωγικού υλικού για το χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ανταποκρινόμενος στο «κάλεσμα» διδασκόντων, διδασκομένων και του οικογενειακού περιβάλλοντος των τελευταίων.

Τα βιβλία της σειράς ΕΝΤΑΞΗ αποτελούν ένα ουσιαστικό και μεστό εκπαιδευτικό εργαλείο για όλες τις Δομές Εκπαίδευσης: Γενικό Σχολείο - Τμήματα Ένταξης - Ειδικά σχολεία - Παράλληλη Στήριξη - Κέντρα Υποστήριξης Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Έτοιμο υλικό για παιδιά με Αυτισμό, Σύνδρομο Άσπεργκερ, Οριακή νοητική υστέρηση, Διάσπαση Προσοχής, Επιθετικότητα, Υπερκινητικότητα, Δυσκολίες Προσαρμογής, Δυσκολίες Μάθησης, Δυσλεξία, Δυσγραφία, Δυσαναγνωσία κ.λπ. που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Κάντε κλικ και εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές μας προσφορές για τη νέα σχολική χρονιά.

Βιβλίο ΕΝΤΑΞΗ

39,00 €

Το εκπαιδευτικό υλικό που περιέχεται στο εγχειρίδιο «Ένταξη» στοχεύει να διευκολύνει τον εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής στην υποστήριξη μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες.

Βιβλίο Οι ιστορίες της Ένταξης στο σχολείο

45,00 €

Υποστήριξη μαθητών με Αυτισμό, Σύνδρομο Asperger, Νοητική Υστέρηση, Διάσπαση Προσοχής, Επιθετικότητα, Υπερκινητικότητα, Δυσκολίες Προσαρμογής, Δυσκολίες Μάθησης.

Βιβλίο Η γλώσσα της Ένταξης

39,00 €

Ένα σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο για όλες τις δομές εκπαίδευσης (Γενικό Σχολείο, Τμήματα Ένταξης, Ειδικά σχολεία, Παράλληλη Στήριξη) που ακολουθεί την ύλη του Σχολικού Βιβλίου της Α΄ Δημοτικού.

Μοναδική προσφορά!

Αγοράστε και τα 3 βιβλία με έκπτωση 25% στην προνομιακή τιμή των 92,00 €.

Περιλαμβάνεται στις τιμές η δωρεάν αποστολή στο χώρο σας μΠεριλαμβάνεται στις τιμές η δωρεάν αποστολή στο χώρο σας με εταιρεία ταχυμεταφορών.Με εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

* Με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας, θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο email σας με οδηγίες για να πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου.

FaLang translation system by Faboba