Skip to main content

Προϊόντα Λογισμικού

Προϊόντα Λογισμικού

WEB Νομοθεσία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 02005

b_laws_softwarecover_892239750
Η «Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» αποτελεί την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των θέματα που αφορούν τόσο στη λειτουργία του σχολείου όσο και τον καθηγητή ως εκπαιδευτικό και ως δημόσιο υπάλληλο, η παρουσίαση των οποίων γίνεται και με την κλασική μορφή των περιεχομένων ενός βιβλίου και με εξε ...Περισσότερα
179,80 € ανά τεμάχιο
3.19048 5 21 Product


Λήψεις demo-lawsd
lawsd-manual
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά

Η «Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» αποτελεί την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των θέματα που αφορούν τόσο στη λειτουργία του σχολείου όσο και τον καθηγητή ως εκπαιδευτικό και ως δημόσιο υπάλληλο, η παρουσίαση των οποίων γίνεται και με την κλασική μορφή των περιεχομένων ενός βιβλίου και με εξελιγμένο μηχανισμό αναζήτησης.

Στόχος του έργου είναι να δίνει έγκυρες και έγκαιρες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα του Διευθυντή του Σχολείου, του Εκπαιδευτικού και κάθε Στελέχους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Καλύπτει πλήρως κάθε τύπο σχολείο Γυμνάσιο, Ενιαίο Λύκειο και Επαγγελματικό Λύκειο.

Με τη «Νομοθεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» δε χρειάζεται πια να εντρυφήσετε σε βαθιές αναλύσεις κανόνων διοικητικού δικαίου, ούτε να γνωρίζετε έναν κυκεώνα νομοθετικών ρυθμίσεων προκειμένου να πάρετε μια απόφαση ή να δώσετε μια απάντηση. Με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο βρίσκετε αμέσως το θέμα που σας ενδιαφέρει, πλήρως τεκμηριωμένο και, συγχρόνως, βλέπετε αναλυτικά το νομοθέτημα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτό (Νόμοι, Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, Εγκύκλιοι κλπ).

Συνεχής και Ακριβής Ενημέρωση

Η επιστημονική ομάδα του έργου αποτελείται από ιδιαίτερα πεπειραμένα στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έγκριτους νομικούς που ενημερώνονται συνεχώς για τα νομοθετήματα και τα δρώμενα στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καταχωρούν τις μεταβολές και τις νέες ρυθμίσεις, τις θεματοποιούν και τις παρουσιάζουν με τον πιο εύχρηστο και φιλικό τρόπο που μετατρέπει την ενημέρωσή σας σε πραγματικό παιχνίδι!

Τώρα πλέον έχετε το ιδανικότερο εργαλείο στα χέρια σας που σας προσφέρει τη γνώση που χρειάζεστε για να προστατεύσετε το σχολείο αλλά και τον εαυτό σας ως εκπαιδευτικό και ως δημόσιο υπάλληλο και να διοικήσετε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται και δωρεάν κωδικός για πρόσβαση σε Web Νομοθεσία. Προσφέρεται συμπληρωματικά με το κύριο έργο και ο προσωπικός κωδικός που σας δίνεται ισχύει παράλληλα και αποκλειστικά με το Συμβόλαιο Υποστήριξης.

Το απαραίτητο βοήθημα για Γυμνάσια, Ενιαία Λύκεια, Γραφεία, Διευθύνσεις αλλά και για κάθε εκπαιδευτικό και εργαζόμενο στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύνδεσμος κατασκευαστή : https://www.epafos.gr/
Desktop
Windows
Βάρος: 1 kg
Κατασκευαστής: ΕΠΑΦΟΣΕΠΑΦΟΣ
Μοιραστείτε το!