Διαδραστικός Βιντεοπροβολέας EPSON EB - 725wi

Διαδραστικός Βιντεοπροβολέας EPSON EB - 725wi

Διαδραστικός Βιντεοπροβολέας EPSON EB - 725wi 050004_70

Διαδραστικός Βιντεοπροβολέας Laser Μετατρέψτε οποιαδήποτε επιφάνεια σε διαδραστική με καθηλωτική εμπειρία προβολής. Ο Epson EB - 725wi είναι ένας από τους πιο φωτεινούς προβολείς τεχνολογίας laser, χωρις απαιτήσεις συντήρησης. ...Περισσότερα
2.095,60 € ανά προϊόν
3.5 5 4 Product
Επιλογές EB-725WI


Προσθήκη στο καλάθι Στη λίστα επιθυμιών
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά

Διαδραστικός Βιντεοπροβολέας Laser

Μετατρέψτε οποιαδήποτε επιφάνεια σε διαδραστική με καθηλωτική εμπειρία προβολής. Ο Epson EB - 725wi είναι ένας από τους πιο φωτεινούς προβολείς τεχνολογίας laser, χωρις απαιτήσεις συντήρησης.

Η εμπειρία προβολής είναι πιο καθηλωτική, με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας που ενισχύουν την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Για την απόλυτη αλληλεπίδραση, η ασύρματη συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένου του αντικατοπτρισμού οθόνης μέσω Miracast, επιτρέπει σε όλους να κάνουν κοινή χρήση περιεχομένου από τα tablet, τα κινητά ή τους φορητούς υπολογιστές τους.

Διαδραστικότητα διπλών μαρκαδόρων

Οι δύο νέοι διαδραστικοί μαρκαδόροι της Epson ανταποκρίνονται ακόμη πιο άμεσα και είναι ευκολότεροι στη χρήση, με βελτιωμένη σχεδίαση. Η δυνατότητα διπλών μαρκαδόρων επιτρέπει την ταυτόχρονη, συνεργατική εκμάθηση.

Αξιοπιστία

Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας, έως 30.000 ωρών.

Εξοικονόμηση χρόνου

Απλά συνδέστε τον και ενεργοποιήστε τον! – η βαθμονόμηση (calibration) γίνεται αυτόματα.

Με την προσθήκη του ELPFT01 - FINGER TOUCH UNIT οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν σχόλια στο περιεχόμενο με την αφή, μαζί με προηγμένες επιλογές πίνακα.

Προσοχή! Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα εγκατάστασης     

Επισκευθείτε τον ιστότοπο : http://www.epson.gr
3LCD
4.000 Lumen
4.000 Lumen
WXGA, 1280x800
2.500.000:1
65-100 ίντσες
USB, Ασύρματη Σύνδεση, VGA, HDMI, Διασύνδεση Ethernet, Είσοδος/Έξοδος ήχου stereo mini jack
16 Watt

60 Μήνες Εγγύηση ή 12.000 ώρες

2 x ακίδες μαρκαδόρου (Teflon), 4 x ακίδες μαρκαδόρου (τσόχα), Διαδραστικοί μαρκαδόροι, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Καλώδιο USB
Βάρος: 5.8 kg
Κατασκευαστής: EPSONEPSON

Μοιραστείτε το!