Θέλεις ψηφιακά εργαλεία για τον εκπαιδευτικό σου οργανισμό ;

Μάθε πως θα τα αποκτήσεις, αξιοποιώντας την επιδότηση 90% του Ταμείου Ανάκαμψης και του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»!

Στον ΕΠΑΦΟ σας δίνουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία ώστε το εκπαιδευτήριό σας να μπει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή. Αποκτήστε τώρα το 4Schools, την κορυφαία πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκπαιδευτικούς οργανισμούς κάθε τύπου και μεγέθους.

Καλέστε μας για να μάθετε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιδότηση 90% του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», ώστε να επιλέξουμε μαζί τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις ανάγκες σας.

Τι είναι το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»;

Το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι μία δράση της Κοινωνίας της Πληροφορίας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η ενίσχυση υλοποιείται με την παροχή voucher συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στην αγορά ψηφιακών λύσεων από τους δικαιούχους.

Πώς μπορώ να επιδοτηθώ και να αποκτήσω το Voucher;

Δες τα βήματα παρακάτω:

Βήμα 1

Μπείτε στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σας και κάνετε αίτηση για το voucher. Η ενημέρωση των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 14/09.

Βήμα 2

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες του εκπαιδευτηρίου σας.

Βήμα 3

Με την έκδοση του voucher, επιλέξτε τις λύσεις του ΕΠΑΦΟΥ και θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω SMS για τη δέσμευσή τους.

Βήμα 4

Μετά το επιβεβαιωτικό SMS, η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του ποσού της συμμετοχής σας (10% του συνολικού καθαρού ποσού συν το ΦΠΑ 24%).

4Schools: το προϊόν που θα αναβαθμίσει το εκπαιδευτήριό σας!

Λειτουργία 365 για τον εκπαιδευτικό οργανισμό

Το καινοτόμο πληροφοριακό σύστημα για κάθε εκπαιδευτικό οργανισμό. Το 4Schools σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να λειτουργήσετε όπως προσδοκούν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έχοντας τη δυνατότητα online λειτουργίας 365 ημέρες επί 24 ώρες, με ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον από το οποίο θα πραγματοποιούνται όλες οι εργασίες του εκπαιδευτηρίου σας.

Είμαστε δίπλα σου

Ένας εκπρόσωπος του ΕΠΑΦΟΥ θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την επιδότηση του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να επιλέξετε ακριβώς τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Μοιραστείτε το!


  • Marketing
  • Θέλεις ψηφιακά εργαλεία για τον εκπαιδευτικό σου οργανισμό;