Βιντεοπροβολέας EPSON EB-E10

Βιντεοπροβολέας EPSON EB-E10

EPSON EB-E10 030001

Με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 3.600 lumen, ανάλυση XGA και ψηφιακό ζουμ, αυτός ο προβολέας LCD ζωντανεύει εύκολα τις παρουσιάσεις σε μικρούς επαγγελματικούς χώρους και αίθουσες διδασκαλίας. ...Περισσότερα
390,60 € ανά προϊόν
3.88889 5 9 Product


Προσθήκη στο καλάθι Στη λίστα επιθυμιών
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά

Με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 3.600 lumen, ανάλυση XGA και ψηφιακό ζουμ, αυτός ο προβολέας LCD ζωντανεύει εύκολα τις παρουσιάσεις σε μικρούς επαγγελματικούς χώρους και αίθουσες διδασκαλίας.

Μια οικονομικά προσιτή επιλογή προβολέα για εκπαιδευτική χρήση, με τον οποίο θα απολαύσετε πολύ ζωντανές εικόνες. Χάρη στην πληθώρα εύχρηστων λειτουργιών και την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης, σας επιτρέπει να εστιάζετε στη διδασκαλία.

Φωτεινός προβολέας LCD Φωτεινές και ζωντανές εικόνες υψηλής ποιότητας

Αυτός ο προβολέας LCD προβάλλει φωτεινές εικόνες με ζωντανά χρώματα για ευκρινή και καθαρή εικόνα. Είναι ιδανικός για παρουσιάσεις και κινούμενες εικόνες που ενισχύονται από τον λόγο αντίθεσης 15.000:1. Με είσοδο HDMI, το περιεχόμενο εικόνας και ήχου προβάλλεται εύκολα με την ίδια υψηλή ποιότητα που θα προσδοκούσατε από τον Νο 1 κατασκευαστή προβολέων στον κόσμο.

Απόδοση έγχρωμου φωτισμού (CLO) Το CLO αποτελεί σημαντική μέτρηση για την ικανότητα ενός προβολέα να αποδίδει το χρώμα. Όπως όλοι οι προβολείς Epson, αυτό το μοντέλο διαθέτει εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για φωτεινές εικόνες με ζωντανά χρώματα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.epson.gr/clo .

Είναι ετοιμοπαράδοτος και σας τον στέλνουμε με courier με δικά μας έξοδα στο χώρο σας σε δύο εργάσιμες ημέρες.

Προσοχή! Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα εγκατάστασης     

Επισκευθείτε τον ιστότοπο : http://www.epson.gr
3LCD
3.600 Lumen
3.600 Lumen
XGA, 1024x768
15000:1
30-350 ίντσες
USB, VGA, HDMI
6.000 ώρες
12.000 ώρες
2 Watt

24 Μήνες για τον βιντεοπροβολέα, 12 μήνες ή 1.000 ώρες για τη λυχνία

Θήκη μεταφοράς, Τηλεχειρισμός με μπαταρίες, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος
Βάρος: 2.4 kg
Κατασκευαστής: EPSONEPSON

Μοιραστείτε το!