Διαδραστικά Συστήματα

Διαδραστικά Συστήματα

Διαδραστική Οθόνη 65" int-mon65_57

Η διαδραστική οθόνη Classboard διακρίνεται για την υψηλή εργονομία, αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Η κατασκευή της απαντά στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες καθιστώντας την το απαραίτητο εργαλείο για κάθε εκπαιδευτικό φορέα. ...Περισσότερα
1.853,80 € ανά τεμάχιο
Χωρίς βαθμολογία
Επιλογές Διαδραστικής Οθόνης


  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά

Η διαδραστική οθόνη Classboard διακρίνεται για την υψηλή εργονομία, αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Η κατασκευή της απαντά στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες καθιστώντας την το απαραίτητο εργαλείο για κάθε εκπαιδευτικό φορέα.

Η επιφάνεια της διαθέτει επικάλυψη ιδιαίτερα ανθεκτική με antifinger τεχνολογία ώστε να μη σχηματίζονται ίχνη πάνω στην επιφάνεια από τη συχνή χρήση. Παράλληλα, η επιφάνεια αυτή προσφέρει άνετη θέαση στην προβαλλόμενη εικόνα με 178° γωνία θέασης.

Μεγαλύτερη ελευθερία
Η οθόνη αυτή υποστηρίζει είκοσι (20) ταυτόχρονα σημεία αφής, παρέχοντας μεγάλη ευκολία χειρισμού, χωρίς την ανάγκη χρήσης ειδικής γραφίδας. Απλά αγγίξτε την ή χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο dummy στυλό. Με την οθόνη αυτή ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει απομακρυσμένες συσκέψεις ή να επικοινωνήσει ασύρματα μέσω οποιασδήποτε συσκευής.Χάρις στην ακρίβεια σημείου με τιμή μικρότερη των 2mm και χρόνο απόκρισης 4~8 ms η Classboard TE-QS-65 διαθέτει μεγάλη ταχύτητα απόκρισης και απίστευτη ακρίβεια.

Μοναδική εργονομία και ευελιξία
Η οθόνη διαθέτει πλήθος ψηφιακών πλήκτρων πάνω στην επιφάνεια της προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή πάνω σε τροχήλατη βάση που της επιτρέπει να μεταφερθεί εύκολα από τον ένα χώρο στον άλλο ανάλογα τις ανάγκες. Με φωτεινότητα 350 nits και ανάλυση 4K η οθόνη μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα περιβάλλοντα προσφέροντας απολύτως ρεαλιστική εικόνα.

Δημιουργήστε διαδραστικά μαθήματα εύκολα και γρήγορα
Ο ClassΒoard περιλαμβάνει το καινοτόμο διαδραστικό λογισμικό Drawview στα Ελληνικά, το οποίο διαθέτει πολλά κλασσικά διαδραστικά εργαλεία και είναι εμπλουτισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά.

Τα ClassBoard συνοδεύονται από πλήρες Εξελληνισμένο λογισμικό που αναπτύχθηκε ειδικά για εκπαιδευτικό και μαθητικό περιβάλλον, εμπλουτισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά.

Η χρήση του είναι απλούστατη σαν να εργάζεστε στον παραδοσιακό πίνακα έχοντας όμως επιπλέον στη διάθεσή σας τις άπειρες δυνατότητες που παρέχει η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε μια οθόνη υπερυψηλής ανάλυσης.

Από τα προχωρημένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, σημειώνουμε:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TE-QS-65

Ενεργή διαγώνιος

65''

Τεχνολογία αφής

Μεγάλη ακρίβεια, απόκριση και αίσθηση στο γράψιμο.

Οθόνη 

Ανάλυση 4K (3.840x2.160) 350cd/m1.200:1 142,85x80.35 Response time 8ms

Με τεχνολογία antifinger

Σύνδεση 

 2x HDMI, VGA, RJ45, WiFi, USB3.0 

Software 

Android 8.0, Drawview στα ελληνικά με ανεξάντλητα πρωτότυπα εργαλεία εκπαίδευσης, συμβατό με τα περισσότερα format αρχείων

Εξωτερικές διατάσεις οθόνης 

148x90x9 cm

 Βάρος 

42kg

Εγγύηση

3 έτη

-
USB, HDMI

3 έτη

Βάρος: 42 kg
Μοιραστείτε το!