Βιβλίο Διοίκηση Ολικής Ποιότητος και Εκπαίδευση

Βιβλίο Διοίκηση Ολικής Ποιότητος και Εκπαίδευση

Βιβλίο Διοίκηση Ολικής Ποιότητος και Εκπαίδευση 03014

Προσεγγίσεις, Εφαρμογές, Μελέτες Περίπτωσης  Ένα συλλογικό έργο γραμμένο από 64 μαχόμενους εκπαιδευτικούς, μια συλλογική προσπάθεια για την ποιότητα στην εκπαίδευση κάθε τύπου, είτε Δημόσια, είτε Ιδιωτική.  ...Περισσότερα
29,00 € ανά προϊόν


Προσθήκη στο καλάθι Στη λίστα επιθυμιών
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά

Προσεγγίσεις, Εφαρμογές, Μελέτες Περίπτωσης 

Ένα συλλογικό έργο γραμμένο από 64 μαχόμενους εκπαιδευτικούς, μια συλλογική προσπάθεια για την ποιότητα στην εκπαίδευση κάθε τύπου, είτε Δημόσια, είτε Ιδιωτική. 

Η επιμέλεια είναι της Επίκουρης Καθηγήτρια του ΕΑΠ Ελένης Σφακιανάκη 

Ένα βιβλίο για την ποιότητα στην εκπαίδευση γραμμένο από ανθρώπους που με πολλή όρεξη θέλησαν να συνδράμουν στη συλλογική αυτή προσπάθεια και να συμβάλουν στην εκπαιδευτική πράξη με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Γι' αυτό και η έκδοση αυτή έχει πλουραλισμό και ποικιλία αλλά κυρίως καταδεικνύει, ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπάρχει ενδιαφέρον και όρεξη για βελτίωση. Καταρχήν ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να προσφέρει τη γνώση και την πράξη όπως αυτή έχει καταγραφεί μέσα από το σχολείο, την τάξη και τον μάχιμο εκπαιδευτικό.

Σε ένα επόμενο επίπεδο, στόχος είναι δημιουργηθεί ένας οδηγός για εκπαιδευτικούς, δημόσιας ή ιδιωτικής εκπαίδευσης, μαθητές, γονείς αλλά και για όσους εμπλέκονται στην χάραξη της εκπαιδευτικής πολιτικής και ασχολούνται με τη διοίκηση. Η συλλογική αυτή παρουσίαση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα και απόδειξη πως η εκπαιδευτική κοινότητα ανεξαρτήτως βαθμίδας όταν συνεργαστεί μπορεί να βηματίσει σταθερά και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον της.

Αφορά δασκάλους, καθηγητές, διευθυντές, προϊσταμένους, κάθε ένα που δουλεύει, σκοπεύει να δουλέψει ή ακόμη και δούλευε στην Εκπαίδευση, Δημόσια ή Ιδιωτική.

Επισκευθείτε τον ιστότοπο : http://www.epafos.gr
Βάρος: 1 kg

Μοιραστείτε το!


  • eShop
  • Εκδόσεις
  • Βιβλίο Διοίκηση Ολικής Ποιότητος και Εκπαίδευση