Skip to main content

Πιστοποιήσεις

ISO 9001

Ο ΕΠΑΦΟΣ από τον Οκτώβριο του 1999 έχει πιστοποιηθεί από τη Γερμανική εταιρεία TUV CERT με πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 αφ' ενός για τη σχεδίαση, ανάπτυξη και υποστήριξη λογισμικού και αφ' ετέρου για την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής. Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας τόσο στο σχεδιασμό λογισμικού όσο και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του ΕΠΑΦΟΥ, αποτελεί την εγγύηση που έχουν οι πελάτες μας για τα προϊόντα, το λογισμικό και τις υπηρεσίες που προμηθεύονται από την εταιρεία μας. Φυσικά η πιστοποίηση αυτή αποτέλεσε και την επισφράγιση της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας για διαρκή βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής λογισμικού και παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

ISO 27001

Η εταιρεία μας από το 2009 ανέπτυξε και εφαρμόζει σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για τις δραστηριότητες της που έχουν σχέση με την Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης  και την Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO/IEC 27001 που διαθέτει. Η πιστοποίηση αυτή κατευθύνει και καθορίζει την πολιτική στην οποία δεσμεύεται η Εταιρεία για την ασφάλεια των Πληροφοριών και την παροχή ASP υπηρεσιών υψηλής ασφάλειας. Ο ΕΠΑΦΟΣ είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτουν αυτό το πιστοποιητικό που εγγυάται ότι όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας στα πλαίσια του λογισμικού και του υλικού προσφέρουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.

ISO 14000

O ΕΠΑΦΟΣ το 2013 επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε με το Πιστοποιητικό Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14000:2004 από τον φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS (www.tuvhellas.gr) στο πλαίσιο εφαρμογής της δέσμευσης της εταιρείας για μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία.

Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του ΕΠΑΦΟΥ δίνει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την καταγραφή, παρακολούθηση και τελικά μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που συνδέονται με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων της εταιρείας και των δραστηριοτήτων της. Επιπλέον, διασφαλίζεται η συνεχής παρακολούθηση του περιβαλλοντικού νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου και ο αποτελεσματικός έλεγχος της συμμόρφωσης της εταιρείας με αυτό.

Στο πλαίσιο του συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης αναλύθηκαν οι συνολικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις του ΕΠΑΦΟΥ και καθορίστηκαν οι ακόλουθοι βασικοί Άξονες:

  • Η εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων γενικότερα.
  • Η αποτελεσματική διαχείριση του χαρτιού και των στερεών αποβλήτων.
  • Η σωστή διαχείριση όλων των ειδών Πληροφορικής που επισκευάζονται/αποσύρονται από το Τεχνικό Τμήμα του ΕΠΑΦΟΥ
  • Η εφαρμογή περιβαλλοντικών κριτηρίων στις προμήθειες.

Το Πιστοποιητικό Περιβαλλοντικής Διαχείρισης μαζί με τα πιστοποιητικά ISO 9001 και ISO 27000 που ήδη κατέχει η εταιρεία, εντάσσονται στη γενικότερη επιχειρηματική μας φιλοσοφία ότι το ISO και οι διαδικασίες του, δεν είναι για εμάς τυπικά πιστοποιητικά αλλά η ελάχιστη διασφάλιση της σωστής οργάνωσης, του ελέγχου και της αξιοπιστίας στη λειτουργία μας.

Πιστοποιήσεις

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για νέα και προσφορές;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να είστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις!

Εγγραφή σε Newsletter