Πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα eΠάμε Πανεπιστήμιο

Ο ΕΠΑΦΟΣ και η Orientum, η κορυφαία εταιρεία στον χώρο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, δημιούργησαν την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα eΠάμε Πανεπιστήμιο.

Μεγάλη βοήθεια για τους μαθητές σας και τους γονείς τους σε οτιδήποτε χρειάζονται στη διαδικασία της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Με το e-πάμεΠανεπιστήμιο  ξεκλειδώσουν όλα τα μυστικά και τα νέα δεδομένα της φετινής διαδικασίας.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

  • Σήμερα που τα εκπαιδευτήρια είναι κλειστά και οι δυσκολίες μαθητών και γονιών μεγάλες, προσφέρετε δωρεάν ένα κορυφαίο ψηφιακό εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ενημερωθούν σωστά και να κάνουν τις κατάλληλες για τους ίδιους επιλογές σπουδών.
  • Οι μαθητές θα έχουν προσωποποιημένες απαντήσεις στα ερωτήματά τους από εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και θα σας απαλλάξουν από πολλές ώρες απασχόλησης.
  • Οι μαθητές μπορούν να προετοιμάζουν μόνοι τους το μηχανογραφικό τους δελτίο σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.
  • Η ιδέα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους γονείς βρίσκει μια μοναδική υλοποίηση από το δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό, καθώς η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι το καυτό θέμα χιλιάδων οικογενειών για ολόκληρη τη χρονιά και είναι βέβαιο ότι η προσφορά σας, θα χρησιμοποιηθεί και θα εκτιμηθεί. Ισχυρή προβολή για τον εκπαιδευτικό σας οργανισμό που προσφέρει στους μαθητές του τα πιο σύγχρονα συστήματα πληροφόρησης και επικοινωνίας και εξαιρετική εμπειρία χρήσης για μαθητές και γονείς

Αρχείο ενημέρωσης

  • Νέα
  • Πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα eΠάμε Πανεπιστήμιο
Μοιραστείτε το!