Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ

myDATA είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων. Με τα ηλεκτρονικά βιβλία θα παρακολουθείται το σύνολο των εσόδων / εξόδων των επιχειρήσεων που τηρούν Λογιστικά Αρχεία και θα απεικονίζεται το λογιστικό αποτέλεσμα, όπως προκύπτει από αυτά τα δεδομένα. 

Έτσι, κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός θα διαβιβάζει -μέσω επικοινωνίας των λογιστικών προγραμμάτων- στην ηλεκτρονική  πλατφόρμα myDATA όλα τα δεδομένα των παραστατικών που εκδίδει προς τους πελάτες του (Τιμολόγια, ΑΠΥ κλπ) και θα επιβεβαιώνει όλα τα παραστατικά εξόδων που δέχεται. 

Όπως πάντοτε ο ΕΠΑΦΟΣ καλύπτει πλήρως τα νέα δεδομένα και των ηλεκτρονικών βιβλίων με τον πλέον εύχρηστο, απλοποιημένο και αυτοματοποιημένο τρόπο. Επικοινωνεί πλήρως και αποστέλλει ότι πρέπει στο myData ενώ συγχρόνως δίνει στο λογιστήριο ή στους εξωτερικούς λογιστές σας ότι χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Ο ΕΠΑΦΟΣ βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών οργανισμών σε αυτό το βήμα του ψηφιακού μετασχηματισμού με έτοιμες προτάσεις και μηχανισμούς για όλους, διασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην ηλεκτρονική τήρηση των βιβλίων και όχι μόνο. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις δυνατότητες του 4Schools λαμβάνοντας πραγματική αξία για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα ηλεκτρονικά βιβλία.

Αρχείο ενημέρωσης

  • Νέα
  • Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ
Μοιραστείτε το!