Σύμβουλος Πωλήσεων

Σύμβουλος Πωλήσεων
Κωδικός Θέσης: KM - 05

Αν η τεχνολογία σας συναρπάζει και αν αναζητάτε ένα δυναμικό, συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας και μια μεγάλη εταιρεία Πληροφορικής, ελάτε μαζί μας.

Αναζητούμε έναν φιλόδοξο και ενεργητικό Business Development Lead για τη διάθεση των ψηφιακών λύσεων του ΕΠΑΦΟΥ στην ελληνική και διεθνή αγορά. Ο στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη δικτύου και επιχειρηματικών συνεργασιών, η ενίσχυση των πωλήσεων της εταιρείας και η διάθεση προϊόντων σε τομείς του ιδιωτικού τομέα μέσα από τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. 

Η θέση

Θα είστε μέλος του Internal Technical Sales and Support Team. Θα επικεντρώνεστε στις λύσεις του ΕΠΑΦΟΥ για τον εκπαιδευτικό χώρο. Η κύρια δραστηριότητά σας θα είναι η επικοινωνία με υφιστάμενους και νέους πελάτες, οι απαντήσεις στα ερωτήματά τους, η ενημέρωσή τους και η ετοιμασία των προτάσεων της εταιρείας. Φυσικά και το follow-up σε οτιδήποτε ζητούν οι πελάτες ή οι υποψήφιοι πελάτες. Επιπλέον μπορεί να κάνετε επισκέψεις/τηλεδιασκέψεις σε πελάτες για διάφορα projects ή για ενημέρωση.

Απαραίτητα προσόντα

Πρέπει να έχετε μια θετική και εξωστρεφή προσωπικότητα, μαζί με αντίληψη της ψηφιακής πραγματικότητας και ομαδικό πνεύμα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα οργανωτικοί, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, που είναι βασικό χαρακτηριστικό όλων των εργασιών του τμήματος.
  1. Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία ως στέλεχος πωλήσεων ή σχετικός ρόλος
  2. Δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών
  3. Δεξιότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης
  4. Ικανότητα δημιουργίας σχέσεων
  5. Δεξιότητες διαχείρισης και σχεδιασμού χρόνου
  6. Καλή γνώση της Αγγλικής

Αποστολή Βιογραφικού

Drag and drop files here or Browse

Μοιραστείτε το!