Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΑΔΗΜΟΣ με 45 χρόνια επιτυχίας στην εκπαίδευση επέλεξε το ολοκληρωμένο περιβάλλον ηλεκτρονικού σχολείου 4Schools και τις μηχανογραφικές υπηρεσίες του ΕΠΑΦΟΥ για την υποστήριξη όλων των λειτουργιών των κέντρων του και της διοίκησης.

Τα Φροντιστήρια Ακάδημος ξεχωρίζουν για τις επιτυχίες, που έχουν στην εισαγωγή των παιδιών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και στην εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία.

Τη σχολική χρονιά 2016-17 οι μαθητές του Ακάδημου σημείωσαν τεράστια επιτυχία στις Πανελλαδικές. Το 91% των μαθητών πέρασε στη σχολή πρώτης προτίμησης. Παράλληλα η πρώτη σε σειρά κατάταξης στο Γυμνάσιο Αναβρύτων ήταν μαθήτρια του Ακάδημου, ενώ πολλοί μαθητές μας εισήχθησαν σε Ανάβρυτα, Βαρβάκειο, Ιωνίδειο και Ευαγγελική Σχολή.

Έμπνευση, Εξέλιξη, Πρωτοπορία είναι μερικές από τις λέξεις που περιγράφουν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ακάδημο που βρίσκεται σε διαδικασία δυναμικής ανάπτυξης.

Στην επιλογή του ΕΠΑΦΟΥ όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ΑΚΑΔΗΜΟΥ μεγάλο ρόλο έπαιξε και η μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία σε θέματα σχολείων που διαθέτει η εταιρεία μας.

Βασικό συστατικό αυτής της έμπνευσης είναι και η πρωτοπορία ε ότι αφορά και στις τεχνολογικές εξελίξεις στην ψηφιακή εποχή της εκπαίδευσης. Η επιλογή του ΕΠΑΦΟΥ και του 4Schools προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα στα κέντρα και στους σπουδαστές του ομίλου:

  • Μια web εφαρμογή για όλους.
  • Μια κοινή βάση δεδομένων για όλα τα δεδομένα των κέντρων
  • Προσπέλαση στο σύστημα από παντού για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Φυσικά στην επιλογή του ΕΠΑΦΟΥ όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ΑΚΑΔΗΜΟΥ μεγάλο ρόλο έπαιξε και η μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία σε θέματα σχολείων που διαθέτει η εταιρεία μας που έχει στο ενεργητικό της δεκάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ακάδημος coaching & πέτυχες!