Η σημερινή εξάπλωση του Internet καθιστά επιτακτική την ανάγκη για κάθε φορέα να διαθέτει σύγχρονο website με δυναμικό, ζωντανό και πάντα ενημερωμένο περιεχόμενο. Θεωρούμε πως η συμβολή ενός προηγμένου website στην αναβάθμιση συνολικά των υπηρεσιών που προσφέρει το εκπαιδευτήριό σας, θα είναι σημαντική.

Με γνώμονα τη στρατηγική marketing, σχεδιάζουμε εταιρικές και παράλληλα storytelling ιστοσελίδες, ώστε να συνδέονται άμεσα το εκπαιδευτήριο και οι υπηρεσίες σας με το δυνητικό πελάτη. Θεωρούμε δεδομένο ότι ένα καινοτόμο site συνδέεται ευθέως ανάλογα με την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση της κερδοφορίας σας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι υπηρεσίες, οι πελάτες και οι ανάγκες ενός εκπαιδευτικού οργανισμού είναι πολύ διαφορετικές από ένα eshop, ένα ειδησεογραφικό site ή τη σελίδα ενός ελεύθερου επαγγελματία. Ένας εκπαιδευτικός οργανισμός έχει την ανάγκη ανάπτυξης ενός website ειδικών «προδιαγραφών και σχεδίασης». Έχουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να υλοποιήσουμε το πλέον πετυχημένο website για τον οργανισμό σας γιατί εκτός των άλλων γνωρίζουμε και κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες ενός εκπαιδευτηρίου, πράγμα που θα φανεί στο αποτέλεσμα του website σας.

Στον ΕΠΑΦΟ υλοποιούμε κάθε έργο δικτυακού ιστότοπου ξεχωριστά, με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους στόχους των πελατών μας, καθώς πιστεύουμε ότι ο κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός είναι ξεχωριστός.

Τα τελευταία 10 χρόνια, έχουμε αναπτύξει τελευταίας γενιάς websites για περισσότερους από 400 εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Σήμερα οι στόχοι για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου website είναι οι εξής:

Η υλοποίηση δικτυακού τόπου αναπτυγμένου με σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα που θα ανταποκρίνεται στα διεθνή δεδομένα και θα αποτελέσει την νέα ηλεκτρονική, δυναμική παρουσία του εκπαιδευτηρίου σας στο χώρο του διαδικτύου.

Η οργάνωση της δομής της πληροφορίας και του περιεχομένου του website με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται εύκολη πλοήγηση σε αυτό. Τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους διαχειριστές του.

Η συνεχής ενημέρωση του website με περιεχόμενο, ώστε να αποτελέσει το ηλεκτρονικό βήμα έκφρασης και ενημέρωσης του κοινού σχετικά με το εκπαιδευτήριό σας.

Ο σχεδιασμός με βάση το responsive design (πάνω από το 60% των γονέων και των μαθητών στο χώρο της εκπαίδευσης, χρησιμοποιούν πλέον κινητές συσκευές).

Η ταχύτητα φόρτωσης. Ένα μέσο website χρειάζεται 20 δευτερόλεπτα για να ανοίξει σε μια κινητή συσκευή όταν οι περισσότεροι χρήστες (το 53%) θα το εγκαταλείψουν εάν δεν έχει ανοίξει μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

Η ανάπτυξη και το στήσιμο της ιστοσελίδας έτσι ώστε να αποτελέσει το μέσο για την προώθηση των υπηρεσιών σας.Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Δωρεάν μελέτη του ιστοτόπου σας.

FaLang translation system by Faboba