Νέος ιστότοπος για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένο αισθητικά, λειτουργικά και ως προς το περιεχόμενο είναι πλέον το επίσημο site του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το νέο site σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρεία μας  η πρόταση της οποίας προκρίθηκε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό.

Το νέο site του Φεστιβαλ Κινηματογράφου έχει μια μοντέρνα και πολύ φρέσκια εικαστική προσέγγιση η οποία έχει σχεδιαστεί για κάθε είδους οθόνη (κινητό, tablet, Desktop, Laptop).

Υλοποιήθηκε πύλη αρχειακού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει σε ψηφιακή μορφή το πλούσιο υλικό του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει φωτογραφίες, περιοδικά, αφίσες, βιβλία και καταλόγους από το κάθε φεστιβάλ κινηματογράφου στην πορεία των ετών.

Υπάρχει φυσικά πλούσια παρουσίαση των νέων ταινιών και των ντοκιμαντέρ και οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν την ταινία που τους ενδιαφέρει και να δουν αναλυτικές πληροφορίες για αυτήν όπως: Περιγραφή της ταινίας, τρέιλερ, φωτογραφικό υλικό, ιστορικό του σκηνοθέτη και κάθε άλλη διαθέσιμη πληροφορ, αναλυτικές πληροφορίες για την ταινία και τους συντελεστές της.

Επιπλέον ο επισκέπτης βλέπει το αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα προβολής ταινιών ανά αίθουσα ή και ημερομηνία – ώρα προβολής και μπορεί να κλείσει on-line εισιτήρια για τις ταινίες που τον ενδιαφέρουν.

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε με την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας Joomla! CMS σε δίγλωσσο περιβάλλον (Ελληνικά και Αγγλικά).

FaLang translation system by Faboba