Η εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ σας προσκαλεί στην έκθεση Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης που διοργανώνουν οι International Publishers και πρόκειται να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 30 και 31 Αυγούστου 2014 στο Ξενοδοχείο MET και στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 6 και 7 Σεπτέμβρη 2014.

Στα πλαίσια της έκθεσης ο ΕΠΑΦΟΣ θα πραγματοποιήσει αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας www.edu4schools.gr. Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 30 Αυγούστου στην αίθουσα ΖΕΦΥΡΟΣ στις 14:30 και στην Αθήνα το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη στην αίθουσα ΒΕΡΓΙΝΑ στις 11:30. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.ip-exhibitions.eu.

4Schools

Το 4Schools αποτελεί τον σύγχρονο τρόπο οργάνωσης κάθε εκπαιδευτικού οργανισμού. Καθίσταται ως η κορυφαία επιλογή των εκπαιδευτηρίων που επιθυμούν να εκσυγχρονιστούν και οι επιλογές τους να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του ψηφιακού σχολείου και των σημερινών απαιτήσεων της κοινωνίας...

www.edu4Schools.gr Για τον εκπαιδευτικό οργανισμό που θέλει να κάνει τη διαφορά !

Φρέσκο, απλό, ευέλικτο και αξιόπιστο το 4Schools αποκρυσταλλώνει την τεράστια εμπειρία του ΕΠΑΦΟΥ σε μηχανογραφικά συστήματα εκπαιδευτηρίων. Θα το αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή.

Επισκεφτείτε τώρα το www.edu4Schools.gr, για να κάνετε μια δοκιμαστική εγγραφή και να δείτε μόνοι σας πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που οργανώνετε και διαχειρίζεστε τη δουλειά σας.

FaLang translation system by Faboba