Η εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ σας προσκαλεί στην 5η Διημερίδα Αποτελεσματικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Ειδικών Παιδαγωγών και πρόκειται να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 10 και 11 Μαΐου 2014 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραματικού Σχολείου του Α.Π.Θ. (Αγίας Σοφίας 51 & Δελμούζου 1)

Στα πλαίσια της Διημερίδας ο ΕΠΑΦΟΣ θα πραγματοποιήσει αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας www.4teachers.gr την Κυριακή 11 Μαΐου στις 11:45.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.specialeducation.gr

4teachers

Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τον Έλληνα εκπαιδευτικό που προσφέρει το περιβάλλον εργασίας και τα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού ψηφιακού σχολείου, στις προσδοκίες των μαθητών και των γονέων τους αλλά, κυρίως, που θα τον βοηθήσουν να οργανώσει τη δουλειά του με τον πλέον σύγχρονο τρόπο.

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μόνοι σας την εφαρμογή μέσα από μία ταμπλέτα, να μιλήσετε με την ομάδα του 4teachers και να προτείνετε τις δικές σας ιδέες. Φυσικά εκτός από το 4teachers εξειδικευμένα στελέχη μας θα σας δείξουν από κοντά:

Προγράμματα για τη μηχανογράφηση του εκπαιδευτηρίου σας Εκπαιδευτικά Portals και συστήματα e-Learning Διαδραστικά συστήματα Εξοπλισμό Πληροφορικής ειδικά για την εκπαίδευση και πάρα πολλές άλλες λύσεις για κάθε μηχανογραφική σας ανάγκη ! Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με τιμή,

Για τον ΕΠΑΦΟ

Χρήστος Χαλδαιόπουλος

Γενικός Διευθυντής

FaLang translation system by Faboba