Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Online Σεμινάριο του ΕΠΑΦΟΥ που έγινε στις 4 Νοεμβρίου 2015 και είχε θέμα «Το Θεσμικό πλαίσιο των Σχολικών Επιτροπών. Η ειδικότητα του νομικού και οικονομικού πλαισίου».

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο εξειδικευμένος σύμβουλος του ΕΠΑΦΟΥ κ. Λάζαρος Γεωργίου σε θέματα σχολικών επιτροπών.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης πολιτικής εξυπηρέτησης του ΕΠΑΦΟΥ στους ανθρώπους των σχολικών επιτροπών το έργο των οποίων αντικειμενικά δυσκολεύει όλο και περισσότερο. ΟΙ παροχές του ΕΠΑΦΟΥ περιλαμβάνουν τα κορυφαία μας λογισμικά για όλες τις λειτουργίες της Σχολικής Επιτροπής, τον ολοκληρωμένο πληροφοριακό και υποστηρικτικό ιστότοπο S‑managementplus και το φυσικά το  τμήμα λογιστικής υποστήριξης που απαντά σε περισσότερες από 14.000 ερωτήσεις των πελατών μας ετησίως σε νομικά, φορολογικά και μηχανογραφικά θέματα.

Τα on-line σεμινάρια γίνονται μέσω του διαδικτύου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους, καθώς δεν απαιτείται φυσική παρουσία. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένας συνηθισμένος υπολογιστής με πρόσβαση στο Internet είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι.

Οι θέσεις του σεμιναρίου ήταν μόνο 20 και ο ΕΠΑΦΟΣ θα επαναλάβει σύντομα το σεμινάριο καθώς η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και δεν μπόρεσαν να ικανοποιηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

FaLang translation system by Faboba