Η σημερινή τεράστια ανάπτυξη και εξάπλωση του Internet όχι μόνο στο μαθητικό κοινό, αλλά και σε αυτό των γονέων, των κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για τα σχολεία να διαθέτουν σύγχρονα portals με δυναμικό και ζωντανό περιεχόμενο.

 

Ένας τέτοιος δικτυακός τόπος σχολείου θα αναλάβει πολύ σημαντικό ρόλο στο σύνολο των δραστηριοτήτων του σχολείου (εκπαιδευτικών και μη). Καθώς μάλιστα όλα τα δημόσια σχολεία διαθέτουν ήδη το όνομα του ιστότοπού τους στον Παγκόσμιο Ιστό, που έχει δοθεί από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο μαζί με τις διευθύνσεις του e‑mail, είναι πλέον απαραίτητο να υπάρχει ένα σύγχρονο portal κάτω από αυτό το όνομα.

Ο ΕΠΑΦΟΣ σας προσφέρει τώρα τον πλέον σύγχρονο δικτυακό τόπο για κάθε σχολείο της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας σε θέματα διαδικτύου αλλά και των σχολικών διαδικασιών, σας προσφέρουμε ένα πλήρως δυναμικό δικτυακό τόπο που θα αναβαθμίσει την εικόνα του σχολείου σας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

FaLang translation system by Faboba