Ο ΕΠΑΦΟΣ με χαρά ανακοινώνει στην εκπαιδευτική κοινότητα την αποκλειστική αντιπροσώπευση στη χώρα μας του λογισμικού Autograph.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία λογισμικά μαθηματικών διεθνώς για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση που κυριολεκτικά ζωντανεύει τα μαθηματικά ! Το Autograph είναι ένα δυναμικό λογισμικό που καλύπτει βασικούς τομείς από την ύλη Γυμνασίου και Λυκείου σε άλγεβρα, γεωμετρία στατιστική και πιθανότητες. Κατασκευασμένο από μαθηματικούς απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να διαφοροποιήσουν τον τρόπο που κάνουν το μάθημα και να εφαρμόσουν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Η ανάπτυξη του Autograph ξεκίνησε το 1990 και πρωτοκυκλοφόρησε στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μεγάλης Βρετανίας. Η Version 2 κυκλοφόρησε το 2000, η έκδοση 3 το 2004 και η τρέχουσα έκδοση η 3.3 τον Αύγουστο του 2010.

Το Autograph είναι ένα από τα πλέον καταξιωμένα πακέτα για διδασκαλία μαθηματικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η τρέχουσα έκδοση κυκλοφορεί πλέον σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και στις περισσότερες γλώσσες της ενώ είναι διάσημο στην Κίνα, τη Ρωσία, τις Αραβικές χώρες και την Ινδία.

Ο ΕΠΑΦΟΣ έχει εξελληνίσει το περιβάλλον, έχει δημιουργήσει το ελληνικό εγχειρίδιο και παρέχει πλήρη υποστήριξη στους χρήστες.

Η κατασκευάστρια εταιρεία έχει πολύ φιλόδοξα σχέδια για τις επόμενες εκδόσεις του προϊόντος με κύριο άξονα την ενσωμάτωση των παρατηρήσεων των μαθηματικών όλου του κόσμου που χρησιμοποιούν το Autograph μέσα στην τάξη.

Με ευκαιρία της αντιπροσώπευσης του Autograph σε Ελλαδα και Κύπρο το προϊόν προσφέρεται μέχρι το τέλος του 2010 σε ειδικές τιμές γνωριμίας.

FaLang translation system by Faboba