Από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανακοινώθηκε η έναρξη πιλοτικής λειτουργίας από 5/11/2013 του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης ψηφιακών παραστατικών με ηλεκτρονική σήμανση (ΕΑΦΔΣΣ).

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται στα πλαίσια της ΠΟΛ.1221/2012 βάσει της οποίας μπαίνει σε εφαρμογή η υποχρεωτική αποστολή αρχείων των ΕΑΦΔΣΣ από 1/1/2014.

Ο ΕΠΑΦΟΣ είναι πανέτοιμος για τις νέες διατάξεις του ΚΦΑΣ και την αποστολή αρχείων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις επικαιροποιώντας συνεχώς όλες τις εφαρμογές της εταιρείας για τη διαχείριση εκπαιδευτικών οργανισμών.

Από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα ισχύσουν τα νέα δεδομένα του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Στοιχείων (ΚΦΑΣ) για τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών αλλά και κάθε ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό που εισπράττει δίδκατρα και εκδίδει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Από μέρα σε μέρα θα κυκλοφορήσουν οι τελικές προσαρμογές του ΚΦΑΣ από το Υπουργείο Οικονομικών. Ο ΕΠΑΦΟΣ με νέες εκδόσεις θα καλύψει όλες τις παραπάνω αλλαγές αλλά και τις μελλοντικές υποχρεώσεις κάθε τύπου εκπαιδευτικού οργανισμού.

Μείνετε σε ΕΠΑΦΗ μαζί μας και επιστευτείτε την μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στον χώρο της εκπαίδευσης! Μόλις οριστικοποιηθούν τα δεδομένα του ΚΦΑΣ για τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ο ΕΠΑΦΟΣ θα σας ενημερώσει αμέσως. Και φυσικά θα σας καλύψει όχι μόνο με τα λογισμικά για την έκδοση αποδείξεων, αλλά και με την προμήθεια του Φορολογικού Μηχανισμού κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας και συγχρόνως εξαιρετικά οικονομικής τιμής.

FaLang translation system by Faboba