Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/2/2013 στο Ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ η παρουσίαση και η εκπαίδευση στη χρήση, του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος S-Management Plus στα σχολεία και τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Μεσολογγίου.

Με τη χρήση των πλέον σύγχρονων διαδικτυακών τεχνολογιών αναβαθμίζεται συνολικά η λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών και των Σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και απλοποιείται στο μέγιστο βαθμό το έργο τόσο των διευθυντών όσο και των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Στο σεμινάριο ήταν παρών και ο Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών του Δήμου κ. Καβάγιας Αριστείδης ο οποίος τόνισε την ανάγκη εκσυγχρονισμού των σχολικών διαδικασιών και το ότι η εφαρμογή που εγκαθίσταται θα προσφέρει σημαντική μείωση της γραφειοκρατίας, αμεσότητα στην επικοινωνία και ταχύτερη προώθηση των αιτημάτων των σχολείων της πόλης. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε επίσης –ανέφερε- ότι με την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής, θα επιτυγχάνεται μεγαλύτερη οικονομία και καλύτερη ποιότητα στις αγορές των σχολείων.

Η παρουσίαση της εφαρμογής έγινε από εξειδικευμένους συνεργάτες του ΕΠΑΦΟΥ, που βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των σχολείων για να τα υποστηρίξουν συνολικά σε κάθε τους μηχανογραφική ανάγκη.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής S-Management Plus συνάδει με όλες τις αρχές αλλά και τις απαιτήσεις του κόσμου για ηλεκτρονική διακυβέρνηση και θα συμβάλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας σε άλλον ένα τομέα της δημόσιας διοίκησης, ιδιαίτερα σύνθετο και κρίσιμο, αυτόν της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

FaLang translation system by Faboba