Απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα  για όλα τα πολύτιμα στοιχεία του εκπαιδευτηρίου σας. Πλήρης συμμόρφωση με τις οδηγίες του κανονισμού GDPR.

Το 4Schools είναι η ψηφιακή πλατφόρμα που θα υποστηρίξει τη μάθηση με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και ιδιωτικότητα για όλους, ευκολία για τους μαθητές, φιλικότητα για τους γονείς και αξιοπιστία για τους διαχειριστές και τη διοίκηση του σχολείου.

Είναι ένα κλειστό ιδιωτικό μαθησιακό δίκτυο του δικού σας εκπαιδευτικού οργανισμού στο οποίο μπορεί να συνδεθεί το κοινό του εκπαιδευτηρίου σας με απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια.

Το 4Schools ανήκει στο σχολείο σας. Το διαχειρίζεστε μόνο εσείς. Τα μέλη του είναι μόνο οι επώνυμοι, γνωστοί και καταχωρημένοι ήδη από εσάς στο σύστημα μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου σας. Οποιαδήποτε δράση και λειτουργία του, αφορά μόνο σχολικές δραστηριότητες και γίνεται κάτω από τον ολοκληρωτικό δικό σας έλεγχο.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ στο τηλ. 210-6990401 και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για ό,τι μπορεί να προσφέρει το 4Schools στο δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό.

Το 4Schools σας προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ψηφιακή ασφάλεια με απόλυτη συμμόρφωση στις απαιτήσεις του κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Μια κορυφαία πλατφόρμα για το εκπαιδευτήριο του 2018 που θέλει να ακολουθεί την ψηφιακή εποχή, ελέγχοντας όμως απόλυτα όλα όσα συμβαίνουν στον ψηφιακό κόσμο και ειδικότερα σε ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον λόγω των παιδιών.

Επισκεφθείτε τώρα το www. 4Schools.gr και κάντε δοκιμαστική εγγραφή για να ανακαλύψετε την αξία του συστήματος.

FaLang translation system by Faboba