Αθήνα, Intercontinental 
Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 
Ώρες 10:00 – 17:00

Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι, 

Ο ΕΠΑΦΟΣ, η κορυφαία εταιρεία λύσεων ΙΤ στο χώρο της εκπαίδευσης, σας προσκαλεί στην φθινοπωρινή έκθεση Europalso στο Athenaeum Intercontinental, Λεωφόρος Συγγρού 89-93, 11745 Αθήνα, 2109206000. Στην εποχή που τα πληροφοριακά συστήματα αποτελούν πλέον τον βασικό άξονα για την ανάπτυξη και την κερδοφορία κάθε εκπαιδευτικού οργανισμού, ο ΕΠΑΦΟΣ σας προσφέρει το edu4Schools , την ολοκληρωμένη, καθαρόαιμη cloud πλατφόρμα για να μπει και το δικό σας εκπαιδευτήριο στην ψηφιακή εποχή της εκπαίδευσης. 

Στην εποχή που γονείς και μαθητές έχουν στην καθημερινότητά τους δεκάδες κανάλια για προσπέλαση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, η αγορά της εκπαίδευσης αλλάζει δραματικά. Ο ΕΠΑΦΟΣ διαθέτει μοναδικές λύσεις για το δικό σας Κέντρο Ξένων Γλωσσών που θα αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργείτε και επικοινωνείτε με τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες σας. 

Οι καταρτισμένοι άνθρωποι του ΕΠΑΦΟΥ θα είναι στη διάθεσή σας να σας δείξουν το edu4Schools και να συζητήσουν για τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτηρίου σας.

FaLang translation system by Faboba