Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των στελεχών των σχολικών επιτροπών της χώρας είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε σε δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο τους εξωτερικούς συνεργάτες λογιστές των Σχολικών Επιτροπών που διαχειρίζονται την πλατφόρμα SManagement.


ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της πλατφόρμας μπορεί να βελτιώσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο τη λειτουργία των Επιτροπών και να οδηγήσει σε αποτελεσματικότερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων. 

Οι λογιστές αποτελούν κρίσιμο παράγοντα της οικονομικής διαχείρισης και αποτύπωσης αλλά και ουσιαστικό συνεργάτη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ΕΠΑΦΟΣ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο λογιστή που χρησιμοποιεί ή θέλει να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα να συμμετάσχει στο σεμινάριο και να διαπιστώσει από κοντά το επίπεδο της θετικής παρεχόμενης συνεργασίας.


Σε κάθε συμμετέχοντα θα χορηγηθεί
Πιστοποίηση Διαχειριστή του προγράμματος από τον ΕΠΑΦΟ. 


Οι συνεργάτες λογιστές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα παρουσιάζονται στο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ του SManagement ως οι μόνοι εξειδικευμένοι – πιστοποιημένοι συνεργαζόμενοι λογιστές με τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας περιμένουμε στα γραφεία του ΕΠΑΦΟΥ την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30

FaLang translation system by Faboba