Ο ΕΠΑΦΟΣ με χαρά ανακοινώνει σε όλους τους συνδρομητές της Ηλεκτρονικής Νομοθεσίας της Εκπαίδευσης την κυκλοφορία του έργου και από το WEB. Η έκδοση αυτή της νομοθεσίας σας επιτρέπει να λειτουργείτε την εφαρμογή από το διαδίκτυο (Internet) χωρίς να χρειάζεται να την έχετε εγκατεστημένη στο PC σας.

Μέσα από τον δικτυακό τόπο laws.epafos.gr μπορείτε να έχετε πρόσβαση (με τον προσωπικό σας κωδικό) με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο στο θέμα που σας ενδιαφέρει. Συγχρόνως, βλέπετε αναλυτικά το νομοθέτημα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτό: Νόμοι, Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, Εγκύκλιοι κλπ.

Η έκδοση αυτή της Ηλεκτρονικής Νομοθεσίας σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του WEB, δηλαδή άμεση προσπέλαση, μικρότερο χρόνο ενημέρωσης και φυσικά την ευκολία του να βρίσκετε αυτά που ψάχνετε, από οποιαδήποτε PC αρκεί αυτό να είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Πιστεύουμε ότι η νέα αυτή παρεχόμενη υπηρεσία μας θα ικανοποιήσει την πάγια ανάγκη σας για υπεύθυνη και πλήρη ενημέρωση στη Νομολογία και τη Νομοθεσία της Εκπαίδευσης και ότι θα αφήσει ικανοποιημένους και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.

FaLang translation system by Faboba