Με χαρά σας προσκαλούμε στην 5η Ημερίδα Σχολικών Επιτροπών που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο GALAXY.

H ημερίδα οργανώνεται από τον ΕΠΑΦΟ, την εταιρεία που παρέχει κορυφαίες λύσεις Πληροφορικής για τις σχολικές επιτροπές και τα σχολεία και απευθύνεται στους Προέδρους και τα Διοικητικά στελέχη των σχολικών επιτροπών.

Θα παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών όπως αυτό έχει φτάσει σήμερα μετά από 4 χρόνια εφαρμογής του, θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες σημαντικές αλλαγές που ισχύουν αυτή τη στιγμή στη διαχείριση των σχολικών επιτροπών (χρηματοδότηση, καθαρίστριες, υποβολή απολογισμού κλπ).

epafos logo v2 ENG1Θα παρουσιαστούν επίσης τα σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα του ΕΠΑΦΟΥ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις Σχολικές Επιτροπές και τις Σχολικές Κοινότητες. Θα δείτε πώς θα γλυτώσετε πολύτιμο χρόνο και πώς θα οργανώσετε τη δουλειά σας με σύγχρονο και αξιόπιστο τρόπο Στη λήξη της ημερίδας θα υπάρχει η ευκαιρία να συζητήσετε και να λύσετε "ζωντανά" με στελέχη του ΕΠΑΦΟΥ οποιαδήποτε απορία έχετε στις διαδικασίες των σχολικών επιτροπών.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι χωρίς χρέωση και σε κάθε συμμετέχοντα θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, καθώς οι θέσεις της ημερίδας είναι περιορισμένες.

FaLang translation system by Faboba