Το πρόγραμμα των ενημερωτικών ημερίδων του ΕΠΑΦΟΥ για τους ανθρώπους των σχολικών επιτροπών συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία με την 4η Ημερίδα, στις 3 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 80, όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη και τους κοντινούς Δήμους αλλά και από πολλά άλλα σημεία και μάλιστα μακρινά όπως το Αμύνταιο, την Καβάλα, την Κομοτηνή, το Διδυμότειχο, την Πρέβεζα κλπ.

Το γενικό συμπέρασμα στο οποίο συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες είναι ότι η απουσία στιβαρού Οργανωτικού Πλαισίου συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις Σχολικές Επιτροπές και ότι μαζί με τη σωστή στελέχωση, ο εφοδιασμός των Σχολικών Επιτροπών με τα κατάλληλα εργαλεία Πληροφορικής είναι ζητήματα που δεν επιδέχονται πλέον αναβολή. Επίσης για άλλη μια φορά αναδείχτηκε η ανάγκη για πληρέστερη ενημέρωση των στελεχών των σχολικών επιτροπών, ρόλο που έχει αναλάβει ‑πολύ πετυχημένα - τα τελευταία 4 χρόνια ο ΕΠΑΦΟΣ.

Το ραντεβού μας με τους ανθρώπους των σχολικών επιτροπών ανανεώθηκε για τις επόμενες ημερίδες τον Σεπτέμβριο του 2015 σε Πελοπόννησο και Κρήτη.

Φωτογραφικό υλικό

FaLang translation system by Faboba