1ο Σεμινάριο Σχολικών Επιτροπών

Ξεκινώντας τον νέο κύκλο εξειδικευμένων σεμιναρίων 2019-2020, περί της λειτουργίας των σχολικών επιτροπών, ο ΕΠΑΦΟΣ συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που υπηρετούν αυτόν τον νευραλγικό τομέα της Παιδείας. Διοργανώσαμε το 1ο εξειδικευμένο ολοήμερο σεμινάριο στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία και υψηλή συμμετοχή.

Αναλύθηκαν εξαιρετικά επείγοντα θέματα στα παρακάτω πεδία: Οργανωτικά θέματα συστάσεως και ορισμού Διοικήσεως, μετά τον Ν 4623/2019. Ζητήματα υλοποίησης των νέων οικονομικών διατάξεων με βάση την Υ.Α. 63927/2019.

...διοργανώνουμε το επόμενο σεμινάριο στην Βόρειο Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 22/11/2019

Λεπτομέρειες επί θεμάτων σχολικού καθαρισμού, μετά την υπαγωγή των αναδόχων σε ασφαλιστικό καθεστώς ΒΑΕ. Θέματα εφαρμογής του θεσμού σχολικών τροχονόμων. Θέματα αντιμετώπισης επιπλοκών σχολικών κυλικείων.

Με την παρουσία πολλών Προέδρων Σχολικών επιτροπών, προκλήθηκε ένας γόνιμος διάλογος και αναπτύχθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση σημερινών δυσλειτουργιών. Η συμμετοχή πολλών δημοτικών στελεχών υποστήριξης της λειτουργίας των σχολικών επιτροπών, επέτρεψε την προσέγγιση σε βάθος των θεμάτων και την ανάλυση των ειδικών χαρακτηριστικών του ιδιότυπου καθεστώτος λειτουργίας.

Προφανώς, ο χρόνος περιορίζει την δυνατότητα να παρουσιαστούν όλοι οι λειτουργικοί τομείς σε ένα σεμινάριο. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αδιάκοπα την προσπάθειά μας να παρέχουμε στις Διοικήσεις και τα στελέχη, συνεχή, έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για την ποιοτική διοίκηση των σχολικών επιτροπών.

Στην προσπάθεια αυτή, διοργανώνουμε το 2ο εξειδικευμένο σεμινάριο Σχολικών Επιτροπών στην Βόρειο Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace την Παρασκευή 22/11/2019.

Θα αναπτυχθούν όλες οι προτάσεις που έχουμε να σας κάνουμε για την αντιμετώπιση των σημερινών δυσλειτουργιών.  Θα γίνει σε βάθος προσέγγιση των θεμάτων και ανάλυση των ειδικών χαρακτηριστικών του σημερινού ιδιότυπου καθεστώτος λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επόμενο σεμινάριο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Διαχείρισης Καλλικρακτικών Σχολικών Επιτροπών ή επικοινωνήστε μαζί μας.

FaLang translation system by Faboba