Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Στο νέο σύστημα που καθιερώνεται από το Υπουργείο Οικονομικών κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός υποχρεούται να διαβιβάζει - μέσω κατάλληλου λογισμικού, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myDATA, όλα τα δεδομένα των παραστατικών διδάκτρων που εκδίδει και να επιβεβαιώνει όλα τα παραστατικά εξόδων που δέχεται.

Ο ΕΠΑΦΟΣ καλύπτει απόλυτα τη νέα πραγματικότητα με το 4Schools/Financial, το ολοκληρωμένο σύστημα οικονομικής διαχείρισης. Το 4Schools/Financial αποτελεί τη μόνη εξειδικευμένη λύση αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Δεν θα λύσετε μόνο το πρόβλημα της ΑΑΔΕ και των ηλεκτρονικών βιβλίων. Θα αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησής σας και θα προσφέρετε σε γονείς και εκπαιδευόμενους τη σύγχρονη λύση που περιμένουν δικαιώνοντας  τις προσδοκίες τους και τη φήμη του εκπαιδευτικού σας οργανισμού.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ΕΠΑΦΟΥ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (παρακαλούμε να μας δώσετε ένα κινητό σας τηλέφωνο) ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-6990401 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα ηλεκτρονικά βιβλία.

FaLang translation system by Faboba