Το αντικείμενο των υπηρεσιών που παρέχει ο ΕΠΑΦΟΣ απαιτεί ουσιαστική επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό. Με δεδομένο ότι η τεχνογνωσία δημιουργείται και συντηρείται από τους ανθρώπους και απλώς υποστηρίζεται από τον εξοπλισμό, η εταιρεία στελεχώνεται από υψηλού επιπέδου συνεργάτες, άριστα καταρτισμένους στο αντικείμενο των εργασιών τους. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας διακρίνεται για τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά του προσόντα καθώς και για τις ικανότητες του να ολοκληρώνει έργα πληροφορικής υψηλών αναγκών.

Παράλληλα γίνεται συντονισμένη προσπάθεια για την καλλιέργεια κοινής στρατηγικής και κουλτούρας στο ανθρώπινο δυναμικό, πάντα σε συνδυασμό με την ανάπτυξη κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών της.

Ο ΕΠΑΦΟΣ στελεχώνεται σήμερα από 50 άτομα σε μόνιμη βάση, ενώ συνεργάζεται σε τακτική βάση και με εξειδικευμένους επιστήμονες και επαγγελματίες της Πληροφορικής.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Επιπλέον, ο ΕΠΑΦΟΣ έχει αναπτύξει ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών του, όπου και αν βρίσκονται αυτοί και να παρέχει κάθε είδους εξειδικευμένη υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης.

 

FaLang translation system by Faboba